in

Suprug odlučio pokloniti ženi svoju spermu u obliku prstena

Otac petero djece iz Londona u potrazi je za zlatarom koji će biti dovoljno odvažan ‘ovjekovječiti’ njegovu spermu u obliku prstena. Prsten zatim planira dati svojoj supruzi kao božićni poklon.

– Znate li nekog tko bi mi mogao pomoći napraviti ‘vazektomijski prsten’? – upravo tako zvuči jedan od najneobičnijih zahtjeva koji dolazi iz Velike Britanije, a jednako je bizarno kako i zvuči. 

Otac petero djece iz Londona uskoro ide na vazektomiju no prije toga se nada da će uspjeti ‘ovjekovječiti’ svoju spermu u obliku nakita, točnije prstena. Ako ga uspije napraviti na vrijeme, njega će, kao duhoviti božićni poklon, darovati supruzi. Kaže kako se on i supruga svake godine natječu tko će kome darovati luđi božićni poklon, a vjeruje da će ovaj prsten definitivno biti najneobičniji poklon kojeg je ikad poklonio nekome. 

Kako bi svoje ideje pretvorio u stvarnost, kontaktirao je online tržište lokalnih usluga Bark.com gdje je napisao: 

– Kako bih skratio potragu, tražim zlatara koji bi moju spermu stavio u prsten koji ću zatim pokloniti svojoj ženi za Božić. Znam da je to vrlo čudan zahtjev, ali krajem studenog idem na vazektomiju i želim učiniti nešto zabavno s posljednjih nekoliko spermija, u sjećanju na svoju muškost. Plan je pokloniti ga mojoj ženi na sam Božić, pričekati da mi kaže da joj je predivan i pustiti ju da ga nosi nekoliko sati, zatim joj reći od čega je zapravo napravljen.

– Da ne mislite da sam neki prevarant ili komičar, moja supruga i ja zajedno smo više od 20 godina te imamo petero djece (otuda vazektomija, haha) i od prvog dana ‘prankamo’ jedno drugo. Znam da ovakav nakit može biti prilično skup, tako da sam izdvojio oko 1500 funti za prsten i ne želim potrošiti više od toga – kaže muškarac koji tvrdi da je više od mjesec dana tražio zlatara koji će mu pomoći oko ovog neobičnog zahtjeva.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Novi bizarni hit: Na noktima im ‘rastu’ gljive i skupo ih plaćaju

Rezao nokte godinu dana i od njih napravio zaručnički prsten