in

‘Što smrdljivije, to bolje’: Zgrće fine pare na svojoj nošenoj robi

Svi ti novci dolaze joj od internetske prodaje svojih seksi fotografija i svog nošenog donjeg rublja. Zarada joj je, kako kaže, naglo skočila tijekom pandemije

Bivša španjolska balerina Yaela Vonk nekad je sanjala da će postati primabalerina, pohađala je prestižni baletni konzervatorij u Haagu, ali onda je odustala od plesa i život joj je krenuo u totalno drugom smjeru.

Nije njoj sada ni loše, da se razumijemo, s obzirom da mjesečno zarađuje 75.000 funti (više od pola milijuna kuna), otkrila je za britanski Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO Bivšu balerinu vole gledati jer je gipka:

https://www.instagram.com/p/CBs-BkCBqtt/

Svi ti novci dolaze joj od internetske prodaje svojih seksi fotografija i svog nošenog donjeg rublja. Zarada joj je, kako kaže, naglo skočila tijekom pandemije.

– Moji obožavatelji vole kupovati korišteno donje rublje, čarape pa čak i tenisice koje koristim za treniranje. Što više smrde, to su bolje. Nemam ni perilicu rublja. Samo zaprljam odjeću, prodam je i idem kupiti novu – poručila je Yaela.

https://www.instagram.com/p/CBiqqzCBf_w/

Prije nego što je pandemija korona virusa stopirala svijet, ova je djevojka plesala po popularnim klubovima, a onda je  ostala bez posla. Zbog straha od bankrota, počela je prodavati svoje fotografije i videe te je njen posao procvjetao.

– Nikad nisam očekivala da će muškarci toliko plaćati za moje stvari i stvarno sam im zahvalna. Toliko novaca zaradim mjesečno da čak kupujem vlastitu kuću – poručila je

https://www.instagram.com/p/CAxdV89hZ7l/?utm_source=ig_embed

Pošto su  balerine poznate po fleksibilnosti, puno frajera se pretplaćuje na njen profil kako bi vidjeli tu fleksibilnost u praksi. Draga je, kako kaže, i fetišistima koji znaju što žele

https://www.instagram.com/p/B9ES8PjoR_5/?utm_source=ig_embed

– Traže od mene da izvodim lude joga poze. Balerina sam pa mogu dobro namjestiti nožne prste, a ono što muškarci s fetišem na stopala najviše vole je naborani dio na peti – objasnila je Yaela.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Stanislava je bila ČUDO PRIRODE: Najbrža žena sveta slučajno je ubijena u pljački banke, a onda je autopsija otkrila MRAČNU TAJNU koju je skrivala 69 godina

Gdje traktor staje tu “dvica” nastavlja