in

Poklon supruzi: Nedovršeno potkrovlje transformisao u ormar iz snova svake žene

vi vole dobre preobrazbe u kući, a ova će vas natjerati da ponovo razmislite o svom potkrovlju. Joserin Cabrera s četiri fotografije pokazao je nevjerovatnu transformaciju koju je poklonio svojoj supruzi.

Naime, Cabrera je od potkrovlja napravio ormar iz snova za svoju ženu.
Podijelio je s pratiocima na Twitteru, a twitt je postao viralan i sada ima više od 436.000 lajkova.

Firma “Remodeling & Design LLC” sa sjedištem u Marylandu kreirala je ormar koji se može vidjeti na njihovom Instagram profilu, piše Men’s Health.

Cabrera, koji dolazi iz Gvatemale, radi na poslovima preuređenja doma već 15 godina, a svoju firmu je otvorio prije četiri godine. Transformacija je trajala oko tri sedmice i koštala je otprilike 25 do 30 hiljada dolara.

“Iskreno, moja supruga i ja smo trebali više prostora za našu odjeću. Jednog dana sam se popeo na tavan i počeo sam razmišljati o tome da imamo prazan prostor koji možemo pretvoriti u nešto drugo, korisnije”, kazao je Cabrera.

Proces je započeo čišćenjem potkrovlja jer je bilo prljavo, a zatim su Cabrera i njegovi zaposlenici uradili električno postavljanje, malterisanje i izradu plafona pomoću LED svjetla.

Instalirali su i ugrađene police i premjestili namještaj iz glavne spavaće sobe u ormar, kako bi sve izgledalo savršeno. Kazao je kako je najizazovniji dio bio pravljenje stepenica s obzirom da su pričvršćene samo na jedan zid, ali na kraju su sve uspjeli dovesti do savršenstva.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Grčka otvara bordele pod strogim uslovima, klijenti imaju samo 15 minuta

“YOU ARE A BLACK KRAVA” Skandal: Brutalan rasistički napad doktorke KC Vojvodine na tamnoputu studentkinju (VIDEO)