in

“YOU ARE A BLACK KRAVA” Skandal: Brutalan rasistički napad doktorke KC Vojvodine na tamnoputu studentkinju (VIDEO)

Specijalista interne medicine dr Milena Šćekić, zaposlena u Kliničkom centru Vojvodine, brutalno je na rasnoj osnovi izvređala studentkinju iz Irske na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.

Incident se dogodio u ponedeljak, kada je dr Šćekić u liftu zatekla tamnoputu studentkinju i rekla joj da napusti lift zbog korone.

Nakon što joj je devojka rekla da se već vozila liftom s drugim ljudima i da ne razume zašto mora da iz njega izađe doktorka joj je na engleskom jeziku rekla: ’’You go out because corona is now. You go out! F**k you!’’

Nedugo potom u lift je ušla još jedna osoba, a izvređana devojka je doktorku upitala zašto sa njom nema problem.

Dr Šćekić joj je tada rekla: ’’With you I have a problem because you are a black krava.’’ (Sa tobom imam problem jer si crna krava).

Redakciji “Blica” je u KC Vojvodine potvrđeno da je na snimku doktorka Šćeškić, a rečeno nam je i da će se ta ustanova uskoro obratiti tim povodom.

Snimak ovog incidenta na društvenim mrežama izazvao je lavinu negativnih komentara uz osuđujuće poruke vezane za rasisitičke izjave jedne doktorke za koje jednostavno nema opravdanja.

Kako nezvanično saznajemo, studentkinja iz Irske je trenutno na razmeni studenata u Novom Sadu, a dobila je veliku podršku javnosti koja ponašanje dr Šćekić smatra u najmanju ruku neumesnim i traži reagovanje nadležnih zbog njenih rasističkih izjava.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Poklon supruzi: Nedovršeno potkrovlje transformisao u ormar iz snova svake žene

Orao zgrabio ajkulu i odletio