in

Blogerku razočarao smještaj u Hrvatskoj: Ovu rupu od apartmana platila sam 83 eura | Preuzeto sa:

Strana blogerka na društvenoj mreži TikTok dijeli svoje doživljaje i iskustva s putovanja. Posjetila je i Hrvatsku, gdje ju je dočekalo neugodno iznenađenje. Na kraju se snašla i uživala dalje Bila sam beskućnica jučer, a sada ću vam ispričati zašto, započela je mlada YouTuberka Saomai iz Austrije svoju objavu na društvenoj mreži Tik Tok. Šokirala se nakon što je trebala odsjesti u apartmanu blizu Opatije za 83 eura po danu. – Jučer sam došla u Hrvatsku, u prekrasan grad Brseč, a sada ću vam pokazati apartman. Možete li vjerovati? Odvratno – rekla je blogerka pokazujući apartman u kojem se nalazi jedan bračni krevet i kuhinja, a koji nalikuje na stariju, neuređenu garsonijeru.

Nije željela tamo spavati, a plaža joj se svidjela pa je odlučila tamo provesti noć. Uzela je pokrivač i jastuke pa rekla: – Evo, to je bio moj smještaj preko noći. Slažem se da je pomalo opasno, mogla sam biti opljačkana, ali vidite da sam preživjela.

@saomaile

I spent the night outside. Follow me on IG📸: lesaomai❤️ #travel #travelling #croatia #travellife #traveldiaries #travelvlog #hotel #homeless

♬ original sound – saomaile

Grad joj se sviđa, no napomenula je kako ju je apartman doista rastužio. Ne može vjerovati šta se iznajmljuje za te novce. – Moram vam priznati kako sam se na plaži čak i naspavala – zaključila je YouTuberka koja se na čitavu situaciju cijelo vrijeme smijala. Nije mogla vjerovati šta ju je u Hrvatskoj dočekalo.

Nakon Brseča, Saomai je otišla u Rovinj. Snimak koji je podijelila s Rovinja je malo veselija, a pohvalila se i kako je napokon jela burek. Potom se počastila i sladoledom i na kraju išla na druženje s prijateljima u obližnji kafić. (24sata.hr)

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

DODIKOVA NARIKAČA PONOVO ZABAVLJA JAVNOST U BiH: Sanja Vulić tražila instrukcije od kolege kako da glasa u Parlamentu BiH (VIDEO)

Snimka incidenta ispred Esplanade: Ovako su se potukli Hrvoje Petrač i Vjeko Sliško