in

DODIKOVA NARIKAČA PONOVO ZABAVLJA JAVNOST U BiH: Sanja Vulić tražila instrukcije od kolege kako da glasa u Parlamentu BiH (VIDEO)

Izazvala je ranije gnjev novinara kada je Adisi Imamović, reporterki N1 televizije, poručila da joj ona “nije kriva što je novinar i što je možda nezadovoljna svojom platom”.

Otkako se Sanja Vulić (SNSD) nalazi u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine ne prestaje šokirati javnost, piše portal Radiosarajevo.ba.

U žižu interesovanja došla je svojom izjavom kako je Milorad Dodik, lider partije iz koje dolazi i član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, za nju Bog, a kasnije je izazvala gnjev novinara kada je Adisi Imamović, reporterki N1 televizije, poručila da joj ona “nije kriva što je novinar i što je možda nezadovoljna svojom platom”.

Međutim, na današnjem zajedanju navedenog doma Sanja Vulić je imala još jedan, uvjetno rečeno, propust. Naime, na snimku objavljenom na Facebooku se vidi kako ova članica SNSD-a traži instrukciju od jednog od svojih kolega kako da glasa.

Ako se još uvijek smatra vjerodostojnom metoda čitanja s usana, rečeno joj je da glasa protiv.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

ŠOKIRALA JE CEO INTERNET! Ova sitna plavušica može da pojede više od 5 kamiondžija zajedno, a evo i kako! (FOTO)

Blogerku razočarao smještaj u Hrvatskoj: Ovu rupu od apartmana platila sam 83 eura | Preuzeto sa: