in

ŠOKIRALA JE CEO INTERNET! Ova sitna plavušica može da pojede više od 5 kamiondžija zajedno, a evo i kako! (FOTO)

Ona je tako samo za jedan obrok u sebe unela više od 4.000 kalorije

Možda bizarno i neshvatljivo, ali snimci na kojima blogeri jedu ogromne količine hrane i izazovi sličnog tipa su ekstremno popularni na Jutjubu i beleže milionske preglede… Očigledno ima nečeg u tome gledati popularne ifluensere kako jedu ogromne količine hrane, a šta – ne znamo!

Bilo kako bilo, brojni blogeri su se orijentisali u tom smeru i neretko kače snimke na kojima konzumiraju kaloričnu hranu u popriličnim količinama, a to je uradila i 26-godišnja Kejt Ovans.

foto: Printscreen

Popularna Britanka, poznata po tome što odgovara na neverovatne izazove kada je reč o hrani, nedavno je pobedila samu sebe. Naime, ovekovečila je trenutak kada je za ručak pojela populari obrok brze hrane – ribu i pomfrit, ali u količini za petočlanu porodicu!

Ona je tako samo za jedan obrok u sebe unela više od 4.000 kalorije, a sve je zalila ogromnom čašom piva. Da sve bude čudnije – ona je sve pojela za svega pola sata!

Dakle, Kejt je u lokalnom restoranu brze hrane u svom rodnom Hempširu poručila gigantskog bakalara, pomfrit, kašasti grašak i sos od karija, a video na Fejsbuku na kom jede sve to pregledan je više od 2, 5 miliona puta za samo nedelju dana!

Ne mogu da vam opišem koliko sam uživala u ovom izazovu. U početku je bilo zastrašujuće, jer nisam znala odakle d apočnem, ali kada sam počela, svaki zalogaj je bio zadovolljstvo. U restoranu su ovu porciju, pet puta veću od normalne, napravili samo za mene“, rekla je ova plavuša.

Kejt je inače već oborila neke rekorde – poznata kao je kao osoba koja je pojela najveći britanski hot dog, te kobasicu dugačku skoro jedan metar. Zaista azdivljujuće s obzirom da je ona zaista jedna sitna devojka!

Inače, njeni snimci na kojima obeduje imaju milione pregleda na društvenim mrežama, a na Fejsbuku je prati više od 230 hiljada ljudi, dok je ta brojka na Instagramu preko 100 hiljada!

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Korisnici iPhonea širom svijeta ne mogu slati poruke niti pozivati putem Vibera

DODIKOVA NARIKAČA PONOVO ZABAVLJA JAVNOST U BiH: Sanja Vulić tražila instrukcije od kolege kako da glasa u Parlamentu BiH (VIDEO)