in

MAJKA (55) I ĆERKA (19) SE STALNO TUŠIRAJU ZAJEDNO: U priču je sad ušao i dečko – od njega traže samo jedno!

Zajedničko tuširanje majke i ćerke, Foto: Printscreen

Britani (19) danas kaže da joj zajedničko kupanje s majkom uliva sigurnost u životu a i kao mala je mrzela toplu vodu i plašila je se

Kažu da su sa ritualom zajedničkog kupanja počele od najranijeg detinjstva ćerke, a onda su praksu nastavile i kroz njen pubertet.

Britani (19) danas kaže da joj zajedničko kupanje s majkom uliva sigurnost u životu a i kao mala je mrzela toplu vodu i plašila je se. U jednom od prvih inserata u TLC emisiji “sMothered” vidi se kako se majka i ćerka skidaju i ulaze pod tuš zajedno.

Potom Mari (55) kreće da šamponira kosu ćerki i pere joj jeđa, uz opasku da bi mogla da ode u solarijum. “Mnogo si bela”, primećuje Mari.

“Prija mi kad mi mama radi takve jednostavne stvari, kad mi pere kosu ili me kupa. Osećam se zaštićeno”, kaže Britani.

Ipak, svaki poseban odnos majke i ćerke ume u nekom momentu da dođe i na ispit. Taj ispit dogodio se kad se u njihov porodični odnos umešao Frenk. Mamin dečko od početka je pokušao da pronađe svoje mesto u ovom čudnom odnosu a to se nije dopalo ćerki.

Majka i dalje pokušava da stvari drži pod kontrolom, ali sve teže je. Frenk je već zatražio da se njena ćerka odseli, na šta je Mari besno reagovala i odbrusila mu da to tako ne ide i da joj ne pada na pamet da je izbacuje.

Onda je Frenk zamolio makar da spava u drugom krevetu jer majka i ćerka i dalje spavaju zajedno!

U čitavoj ovoj zbrci, Mari je pitala dečka da pokuša da se tušira zajedno sa njima dvema, što je on doživeo kao provokaciju i odbio je. Koliko će Frenk izdržati ostaje da se vidi.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

‘Vrela’ noć u Beogradu: Djevojke se u toku protesta poskidale, pa napravile haos u fontani

OVA IMA MOZGA KAO KOKOŠ! Skakala sa krova u bazen pa PROMAŠILA, ovaj snimak je JEZIV I BOLAN (VIDEO)