in

‘Vrela’ noć u Beogradu: Djevojke se u toku protesta poskidale, pa napravile haos u fontani

Svašta smo u Beogradu vidjeli u proteklih nekoliko dana, ali jedna scena ispred Skupštine obišla je društvene mreže, a da nema veze sa okupljanjima, skandiranjima i transparentima.

Glavni akteri su nepoznate Beograđanke koje su odlučile da ugrabe svojih pet minuta slave.  Video snimak okačen na društvenu mrežu Tik Tok pokazuje nekoliko djevojaka koje su poskidale odjeću i uletjele u fontanu na Trgu Nikole Pašića kako bi priredile nešto što liči na neobičan performans. Mnogi su ga dočekali sa velikim neodobravanje, a skoro svi sa nevjericom, piše Blic.

Lepša strana demonstracija 00:00 / 00:54 00:00 Next Video × Next Video Cancel Autoplay is paused Djevojke su na svoju improvizovanu koreografiju dodale i muzičku podlogu, a čini se da ih je posmatrala i grupica od još nekoliko djevojka koje su sjedile na fontani i pomno pratile ovaj nesvakidašnji događaj.

Video snimak postavljen je na društvene mreže sinoć, a da li je tada i nastao i da li sa protestima dijeli nešto više od lokacije nije poznato.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Jelena Karleuša snimila vruć video u sićušnom bikiniju

MAJKA (55) I ĆERKA (19) SE STALNO TUŠIRAJU ZAJEDNO: U priču je sad ušao i dečko – od njega traže samo jedno!