in

20 GOLIH MLADIĆA U ŽITU!? “Lala” vozio kombajn i zatekao bizarnu scenu: “Šta je, Beograđani, došli ste ovde da se snimate!?” (VIDEO)

Žeteoci su navikli da prilikom vršidbe žita na svojim njivama nailaze na razne životinje i ptice, ali slučaj jednog zemljoradnika iz Vojvodine, zaslužio je da se nađe u rubrici “verovali ili ne”. Naime, on je tokom upravljanja kombajnom, na svojoj njivi, u sred žitnog polja, našiao na, ni manje ni više, nego 20 mladića bez odeće i jednu devojku koja je na sebi imala venčanicu sa sve velom preko lica.

Vredni zemljoradnjik nije mogao da veruje šta se dešava ispred njegovih očiju, te je uključio telefon i počeo da snima ovaj “susret” sa neobičnom skupinom ljudi, za koje se ne zna zbog čega su se našli u sredini žitnog polja, pa ni šta su radili, mada, način na koji su bili “odeveni” implicira da su se tu našli zbog kinematografije popularne među tinejdžerima i starijim osobama.

“Ajmo… Šta je Beograđani, došli ste ovde da se snimate, mater vam je*em. Ajmo… SIkter! Di ćeš ti mlada?”, govorio je on, dok je skupina polako odlazila sa polja, takođe vidno besna, jer, najverovatnije nije obavila ono zbog čega se našla na njivi.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Istraživanje pokazalo koja veličina penisa žene najčešće dovede do orgazma

Šokantan snimak lumpovanja dvojice muškaraca i dva maloletnika: “Ajmo BATE, NEMA MRDANJE” (VIDEO)