in

Šok snimak iz doma zdravlja u Nišu: Doktorica zaludila region seksepilnim plesom na radnom mjestu

Oni koji je duže poznaju, dodaju da je na fakultetu bila ljepotica, a onda je „zavoljela i plastičnu hirurgiju“

Iza haljine koja puca i istaknutog dekoltea, krije se doktorica fizikalne medicine Tomislava Petrušić. Snimak dok se uvija u ritmu muzike napravljen je u kancelariji niškog Doma zdravlja, gdje doktorica i radi.

Danas se regionom širi snimak plavuše, jakih istaknutih atributa koja đuska na radnom mjestu. Doktoricin nastup pred ogledalom, koji je sama i snimila, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Nakon male istrage, srbijanski mediji su otkrili da je riječ o pedesetogodišnjoj doktorici, koja osim fizikalne medicine, prosto obožava da se snima pa i na radnom mjestu.

Doktorica Tomislava Petrušić. - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba
Doktorica Tomislava Petrušić. Foto: Instagram

U Domu zdravlja u doktoricinoj kancelariji pojačana je muzika, a dio javnosti ovakav snimak osudio je riječima da je neumjesno da dok se dio zdravstvenih radnika bez trunke odmora, “raspada” po kovid bolnicama, ona uživa. Drugi međutim, kažu da ima šta da pokaže, pa neka se i snima.

Kako “Blic” saznaje, doktorica Tomislava poskidala je veći dio svojih snimaka u kojima je glavna glumica koja predstavlja svoje atribute. Kažu i da na posao dolazi obučena „izazovno“ i ne brine za komentare. Oni koji je duže poznaju, dodaju da je na fakultetu bila ljepotica, a onda je „zavoljela i plastičnu hirurgiju“.

Nije poznato kada je doktorica Tomislava snimila video koji se od jutros dijeli.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Šokantan snimak lumpovanja dvojice muškaraca i dva maloletnika: “Ajmo BATE, NEMA MRDANJE” (VIDEO)

GOLA BRENINA SNAJKA! Slike i pornić na prodaju, cena 7.000 evra!