in

Sudac prekinuo meč jer navijači nisu držali distancu, oni otišli!

Sønderjyske je u srijedu osvojio danski kup pobijedivši Aalborg 2-0, a utakmica je prekinuta zbog bizarnog razloga. Navijači Aalborga bili su preblizu, a sudac je inzistirao da se poštuje socijalna distanca

U finalu Kupa Danske između Aalborga Sonderjyskea vidjeli smo prvi puta da je netko poduzeo konkretan čin kada se ne poštuju epidemiološke mjere. Naime, navijači Aalborga nisu poštovali pravilo o socijalnoj distanci, a to se nije svidjelo organizatorima koji su odlučili prekinuti utakmicu.

Bilo je to u 28. minuti susreta, a  između ostalog je razlog bio i pirotehnika s tim da je količina pirotehnike u usporedbi s onim što vidimo, recimo, na tribinama HNL-a jako mala.

Igrači su se okupili na centru oko suca, ali sudac je ostao pri svojoj odluci. Na razglasu stadiona navijačima je poručeno da napuste tribine, a igrači su to vrijeme iskoristili za pauzu za vodu. Sve je trajalo otprilike 15 minuta, ultrasi Aalborga su napustili stadion, a utakmica se potom nastavila. Sønderjyske je na kraju slavio rezultatom 2-0.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Sirove strasti u Novigradu: ‘Pa zar morate, plaža je puna djece’

Bizarna smrt na seks obredu: Lizali otrovne žabe, policija je uhitila poznatog pornoglumca