in

Zaglavio penis u okasti ključ, a doktori i vatrogasci u pomoć su zvali ZUBARE

Jedan kineski muškarac (37) zaglavio je svoj polni organ okasti ključ malog promera, iz kojeg je morao da ga izbavi lokalni zubar.

Nesrećni slučaj dogodio se u junu, ali se tek sada za to saznalo. Naime, muškarac se „zaigrao“ i problem nije mogao da reši sam, pa mu je u pomoć priskočio zubar sa specijalnom malom bušilicom.

Kako je već prošlo gotovo 17 sati, njgov polni organ bio je potpuno modar, piše britanski „Dejli mejl“.

Doktori i vatrogasci, koji su pokušavali da mu pomognu, nisu ništa mogli da učine.

Prema pisanju tamošnjih medija, muškarac je neženja koji živi u gradu Linhai. Ostalo je nejasno kako je tačno došao u ovako nezgodnu poziciju.

Doktori su najpre smatrali da treba da ga podrvnu operaciji, kako bi smanjili krvni pritisak pre nego što uklone alatku. Navodno su za pristanak zvali i njegove roditelje, koji su pristali, ali se nisu pojavili u bolnici da bi potpisali dokument.

Zbog toga su u pomoć morali da pozovu vatrogasce, koji su stigli sa cirkularnom brusilicom. Međutim, nisu smeli da je upotrebe.

Tada su u pomoć priskočili zubari, čije bušilice imaju regulatore za hlađenje, zbog čega se metalni alat nije ugrejao. Nakon 30 minuta rada, neženja je oslobođen.

Daily mail , D.K.

Foto :Yutjube

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Iskrena ispovest zavisnice od seksa (47): Muža sam prevarila na kuhinjskom stolu, i tu nije kraj!

Estradni umetnici traže pomoć države