in

DA LI PREPOZNAJETE OVOG ČOVEKA: Predstavljao se kao hodža isecelitelj i žrtvama krao nakit!

M.Đ. se tereti da je prevario više građana za nekoliko hiljada evra tako što se lažno predstavljao kao muslimanski hodža tvrdeći da ima isceliteljske moći, a od žrtava tražio predmete od zlata koje bi trebao da opere od prokletstva

BEOGRAD – Beogradska policija uhapsila je M. Đ. (27) zbog sumnje da je na teritoriji Srbije prevario više građana, oštetivši ih za nekoliko hiljada evra, saopštio je danas MUP.

Osumnjičeni se oštećenima lažno predstavljao kao muslimanski hodža i dovodio ih u zabludu da ima isceliteljske moći, te da im može pomoći da oni ili članovi njihovih porodica reše svoje zdravstevne ili emotivne probleme.

Od oštećenih je zahtevao da mu predaju predmete od zlata – prstenje, burme, lančiće, ogrlice, minđuše, koje bi on, navodno, trebalo da opere od prokletstva.

Osumnjičeni nakit nije vraćao, već ih je prodavao, a novac koristio za lične potrebe.

Sumnja se da je broj oštećenih građana veći od broja koji je dosadašnjim radom tužilaštva i policije otkriven, te policija moli građane koji prepoznaju lice sa fotografije da se jave na broj telefona 011/279-7472 ili 011/279-8409.

Osumnjičeni je uhapšen u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu i pripadnicima PU Novi Sad.Autor: Agencija TANJUG

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Bila je sportistkinja, sada glumi u filmovima za odrasle i ima podršku porodice

(VIDEO) Djevojka koja je prekinula Ligu Prvaka, sada je uradila nešto puno luđe