in

BLIZANKE VEĆ DEVET GODINA DIJELE ISTOG DEČKA: U krevetu imaju jedno pravilo; ‘Želimo zatrudnjeti u isto vrijeme’

One rade sve u isto vrijeme, od tuširanja i jedenja do zajedničkoga korištenja zahoda, a sada se pripremaju da zajedno zakorače u majčinstvo

Jednojajčani blizanci poznati su po tome što imaju nevjerojatne sličnosti. Osim izgleda, od završavanja rečenica pa do dijeljenja fizičke i emocionalne boli, blizanci dijele sve. Međutim, 34-godišnje Anna i Lucy DeCinque iz Pertha u Australiji dijele daleko više od većine.

Ove sestre, koje se opisuju kao najidentičniji blizanci na svijetu, dijele dečka, a čini se da stvari u njihovu odnosu postaju prilično ozbiljne. Obje sada žele zatrudnjeti u isto vrijeme s istim muškarcem, prenosi Unilad.

 

 

Njih troje dijele isti krevet

Iako je ovo stvar koja bi prouzrokovala svađe između većine sestara, Anna i Lucy sasvim su zadovoljne svojom životnom situacijom. Njih dvije svojega dečka Bena Byrnea dijele već devet godina te tvrde kako između njih nema ljubomore.

Za razliku od njihovih prijašnjih muškaraca, Ben navodno shvaća njihovu opsesivnu povezanost te obje tretira jednako. Njih troje dijele jedan veliki krevet, a ako Ben poljubi jednu, odmah će poljubiti i drugu da izbjegne negativne osjećaje.

On ih lako može raspoznati, čak bolje nego njihova rođena majka, a čak može razaznati i s kojom razgovara na mobitel. Anna i Lucy rade sve u isto vrijeme, od tuširanja i jedenja do zajedničkoga korištenja zahoda, a sada se pripremaju da zajedno zakorače u majčinstvo.

Istovremeno zamrznule jajašca

Gostujući u emisiji “This Morning”, blizanke su ispričale sve o svojim roditeljskim planovima. Tako su otkrile da istovremeno žele zamrznuti jajašca i pokušati začeti putem izvantjelesne oplodnje jer “žele zajedno doživjeti trudnoću”.

“Razmišljamo o IVF-u, čak i zamrzavamo jajašca istovremeno. Tko zna što budućnost nosi, ali želimo to učiniti zajedno. Bit će to izazov, ali sve je u našem životu izazov. Želimo biti cijelo vrijeme zajedno”, rekla je Anna, dok je Lucy dodala: “Želimo zajedno doživjeti trudnoću. Želimo zajedno doživjeti sve u životu. Umrijet ćemo zajedno, ostarjet ćemo zajedno, to će biti tako.”

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

AJME, KOJA BLAMAŽA! Nek’ su se one fino namjestile, nema veze što su usput pokazale više no što su htjele

Vlasnik apartmana na hrvatskom otoku Rab lopatom nasrnuo na stranog turistu