in

Incident u centru Splita: Francuski turist i konobar se potukli zbog neplaćenog računa

Na središnjem splitskom trgu danas oko 11 sati je došlo do incidenta između konobara i gosta, a već kruži snimak u kojem se vide dvojica mladića kako se tuku.

Francuski državljanin je bio bos, obučen u bermude i kratku crnu košulju dok je konobar s kojim se tukao odjeven u dugu bijelu košulju, duge hlače i ljetne zatvorene cipele. Borba koju je inicirao konobar je trajala manje od minute i završila kada je domaćin krošeom “načeo” stranog gosta, koji je nakon par izmijenjenih udaraca, kako nam se čini, pao od udarca koji mu nije ni upućen.

Žena u zelenoj haljini je zavikala na francuskom jeziku, a domaći su dovikivali: “Neka mu ih je da”, misleći na batine, a čuju se i povici: “Neka se mlate majko moja”. Prema izjavi očevidaca, sukob na Pjaci u restoranu Plac je izbio oko – deserta! Navodno je Francuz naručio palačinke koje su stigle na njegov stol s priličnim kašnjenjem, zbog čega ga nije htio platiti, što je dovelo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba konobara i stranca na štekatu, piše Slobodna Dalmacija.

U jednom trenutku je konobar uzeo mobitel gostu (valjda kao osiguranje naplate), zatim je došlo do naguravanja u kojem je mobitel “odletio”, a na kraju je sukob završio brzinskom tučnjavom u kojoj je stranac završio na tlu. I konobar i Francuz su sada dostupni policiji – s konobarom djelatnici Prve policijske obavljaju razgovor dok je Francuz odveden na Hitnu pomoć kako bi mu se pružila pomoć te će tek nakon toga biti ispitan.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

posvađali se zbog najma jet-skija: Na plaži u Makarskoj sa sjekirom u ruci lovio dva Nijemca

Ivana Peters otkriva da je izgubila sebe, da nije uštedela ni dinar: “NEMAM OD ČEGA DA ŽIVIM!” U ispovesti tvrdi da PEVAČI PROLAZE KROZ GOLGOTU