in

Je li ovo namještaljka godine? Pogledajte kako je izgledala utakmica koja je izazvala veliki skandal

Zadnje kolo austrijske 2. lige ponudilo je jako puno golova – toliko da se ozbiljno sumnja na namještanje presudne utakmice.

Reid i Klagenfurt bili su bodovno izjednačeni na prvom mjestu uoči zadnjeg kola; prvi su imali bolju gol-razliku za jedan gol, a samo prvak ide u Bundesligu.

Klagenfurt je pobijedio 6:1, a Reid čak 9:0, što je izazvalo sumnje Klagenfurta, koji je tako ostao bez promocije.

Već u prvih 20 minuta Reid je strpao četiri gola Florisdorferu. Golovi su padali kao na traci, a nakon takve predstave Florisdorfera najavljuju se i žalbe Savezu.

“Svjesni smo da smo mnoge razočarali. Želimo se ispričati zbog neprofesionalne izvedbe naše momčadi. Vehementno odbacujemo optužbe koje kruže. U sljedećim danima i tjednima analizirat ćemo jučerašnje događaje”, stoji u priopćenju Florisdorfera, malog bečkog kluba koji se zahvaljujući ovom skandalu “proslavio” u cijeloj Europi.

Klagenfurtov trener Robert Micheu požalio se da je Florisdorfer pustio pet igrača na odmor. “Mi zabijemo gol, pa onda Reid odmah zabije – vrlo zanimljivo”, rekao je.

Jesu li igrači Florisdorfera namjerno “fušali” u obrani ili je Reid jednostavno napadačka mašina, procijenite sami u nastavku.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Djevojku zaustavila policija, ona imitirala oralno zadovoljavanje na alkotestu

Divlja svinja nudisti ukrala laptop