in

Turist iz Italije odbio platiti račun, pa izmlatio policajce u civilu

Bokser je napao i osoblje lokala, a jedan je uposlenik je nađen potpuno krvavog lica Neimenovani 22-godišnji talijanski amaterski bokser izmlatio je u noći sa srijede na četvrtak dvojicu policajaca u civilu nakon što je jedan kafić u Barceloni napustio bez plaćenog računa.

Tako barem prenose španski portali, koji ističu i to da je prethodno fizički nasrnuo na osoblje lokala koje ga je pokušalo zaustaviti pri izlasku iz objekta. Jedan je od uposlenika nađen je potpuno krvavoga lica, a puno bolje nije prošao ni policajac u civilu koji je zadobio dva žestoka udarca u glavu kada mu se pokušao približiti.

Svemu tome je svjedočila i jedna građanka s balkona, čiji je zapis otkrio i to da je bokser policajcima htio otuđiti vozilo, odnosno da mu je naglo splasnuo entuzijazam kada su redarstvenicima u civilu u pomoć pritrčale kolege.

Tada je već nakon prvog udarca pendrekom pao na tlo, te je u nastavku večeri priveden uz svog godinu dana mlađeg prijatelja uz kojeg je stigao u Barcelonu u turistički obilazak. (Večernji list)

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Gejts: Dajem novac za spasavanje, a protivnici vakcine me optužuju da ubijam

Uznemirujuće/Ruskom sportašu pukla oba koljena dok je dizao 400 kg, operacija trajala šest sati