in

SRAMOTNA IZJAVA MUŽA TANJE SAVIĆ! UZEO JOJ DECU, A PRIČA OVAKO: Tanju najbolje je*em, od mene nikad neće otići!

SRAMOTNA IZJAVA MUŽA TANJE SAVIĆ! UZEO JOJ DECU, A PRIČA OVAKO: Tanju najbolje je*em, od mene nikad neće otići!

Pevačica je ceo slučaj prijavila policiji i na sve načine se bori da dođe do dece. Međutim, ovo nije prvi put da Dušan pravi probleme i da se iživljava nad suprugom.

Sudeći po izjavama koje je on ranije davao u medijima, može se zaključiti o kakvom profilu ličnosti je reč. Jovančević je bez ustezanja prilikom jedne njihove svađe ispričao da im zbog dobrog seksa brak opstaje. Da stvar bude gora, on je tako pričao u momentu kada se spekulisalo da je tuče.

TANJA SAVIĆ: Imam seks svaki dan, više puta dnevno!

– Tanja mene ne vara, niti ja nju tučem. Nema potrebe da me vara jer sam ja mašina u krevetu. Ja nju najbolje je*em i od mene nikada neće otići. Dajem joj više nego što joj treba. Prezadovoljna je mnome u tom smislu. Ne bi me valjda trpela da je bijem, ona voli kako je zadovoljavam. Volimo se svaki dan sve više – ovako je Dušan manipulisao javnošću i ponižavao suprugu, te je dodao:

– Zlobni ljudi nam priređuju probleme. Tanja me obaveštava o svemu, nikada ne bi smela da me slaže za nešto. Ja sam za nju sve.

Husband of Serbian popstar Tanja Savic denies bitter custody battle | Daily  Mail Online

Nakon skandala koji je izbio između bračnog para 11. juna, oglasio se Jovančević, rekavši da su se Tanja i on tako dogovorili, što je gnusna laž. Po tome se još jednom može zaključiti o kakvom manipulatoru je reč.

– Deca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbednosti i vraćamo se, naravno, za Beograd kada prođe sve oko korone. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze.

Koliko god da je godinama svoje probleme skrivala, sada na sva usta priča šta je sve proživljavala i šta trenutno preživljava od svog još uvek zakonitog supruga.

TANJU SAVIĆ ZLOSTAVLJAO MUŽ?! Pevačica ga PRIJAVILA POLICIJI - otišla iz  njihovog STANA - Informer

– I dalje mi je zakonski suprug iako sada nismo ni u kakvom odnosu. On mi sada šalje poruke na engleskom, što je dokaz da je rezervisan, a možda i sprema nešto protiv mene. Plašim ga se jer znam da je spreman na sve. Ko zna šta će još uraditi. Sada, iz ove perspektive, shvatam da mi je on mesecima radio iza leđa.

Najavljivao mi je da me čekao pakao, ali ovako nešto nisam mogla ni da zamislim. Mada, sećam se da su mi on i njegovi jednom rekli da počnem da brojim dane u mesecu kada ću se čuti sa svojim sinovima – kaže utučena pevačica. (Espreso.rs/Srpski Telegraf)

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0
screenshot

Drama u Zagrebu: Nije stao na zebri, pješak mu razbio staklo…

SIMPATIČNA BAKA JE POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Napravila je VELIKU GREŠKU, pa je počela da se VADI! (VIDEO)