in

Policajac u Krajini na urnebesan način objašnjava migrantima šta će se desiti ako narodu “prekipi”

S obzirom na to da je u Krajini trenutno najgora situacija kada je riječ o migrantskoj krizi gdje su vlasti i građani ovog dijela BiH pred krajem strpljenja, na društvenim mrežama se pojavio krajnje urnebesan video u kojem policajac na zanimljiv način pokušava ostvariti komunikaciju s migrantima.

Naime, na videu jedan od krajiških policajaca evidentno se trudi dočarati šta će se desiti migrantima ukoliko nastave praviti probleme. Objasnio im je da im u tom slučaju ni policija neće moći pomoći.

S obzirom na to da policajac očigledno nije najbolji poznavalac engleskog jezika, trudio se uz kombinaciju njega, bosanskog, ali i arapskog objasniti migrantima šta će se desiti ako građanima zbog nezadovoljstva i teške situacije “prekipi”.

“Ako dođe masa, biće džihad…prvo nas police, Bosnian people, trrr, puška tandžara, trrrr. Dženaza, odmah merhum ja, meni, tebi, njemu. Kamp Miral, Bira, Lipa zapaliti, vatra”, objašnjava policajac i pita drugog policajca kako se na engleskom kaže vatra pa nastavlja: “Fire, bum, Bosnian people”.

Ovaj video je nasmijao javnost kako u Krajini, tako i širom BiH, i tako nakratko skrenuo misli s problema s kojima se bore ljudi koji žive u ovom dijelu naše zemlje.

Podsjećamo da je Vlast Unsko-sanskog kantona krajem sedmice odlučila zabraniti ulazak autobusa s migrantima na to područje. Također, i policijske patrole kontrolišu sva vozila koja prilaze Ključu, a građani su zbog ove teške situacije protestovali u Velikoj Kladuši.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

(VIDEO) ŠOKANTNO! Nakon korona virusa Bil Gejts upozorava na novu OPASNOST!

DARKO LAZIĆ U DUGOVIMA DO GUŠE, SAMO TROŠI NIŠTA NE ZARAĐUJE Morao da vrati automobil koji je UZEO NA RATE, ali to nije sve