in

Celu Srbiju zgrozila je ALEKSANDROVA OSVETA OCU jer mu nije kupio telefon od 150.000 dinara: “Ti moraš da potrošiš te pare, ako nećeš da mi kupiš telefon, SLEDI OSVETA”

Društvena mreža sa najvećim rastom korisnika, na koju su se praktično preselili svi klinci iz Srbije je “Tik Tok”, a sa njega svakodnevno stižu snimci koji zabavljaju, ali često i skandalizuju javnost.

Takav je i slučaj mladića po imenu Aleksandar koji je sa svojim pratiocima podelio kako se osvetio ocu koji mu nije kupio željeni mobilni telefon.

video mozete pogledati ovdje

– Koliko ste osvetoljubivi od nula do Aleksandar? – započinje momak svoje izlaganje u kome dalje priča kako je planirao da preko oca uzme novi mobilni. Kako dalje priča, sa sestrom je otišao ispred radnje, a dogovor je bio da im se pridruži i otac i da preuzmu mobilni tamo.

Međutim, u poslednji čas, otac se javio i rekao da mu je preskupo 150.000 dinara i da odustaje.

– Ja nervni slom, tresem se, sestra me vuče. Onda sam uzeo svoj telefon koji je na račun i krenuo da zovem Ibicu da bih mu napravio račun u vrednosti telefona. Ti moraš da potrošiš te pare kako god, da li ćeš da mi kupiš telefon ili ću ja da napravim račun – zaključuje on u snimku koji je vrlo brzo našao put do Tvitera i Instagrama i postao viralan. Aleksandar je u međuvremenu obrisao prvi video, ali ne pre nego što su ga ljudi skinuli i samostalno postavili na internet.

Video Mozete Pogledati Ovdje

Kada je shvatio da je viralan i da je javnost šokirana i zgrožena njegovom osvetom, izbacio je novi snimak u kome je pokušao da se opravda.

– Ja nisam kompleksaš, a niko ne zna pozadinu priče. Poenta videa nije da moram da imam telefon od 150.000 već ako ti neko nešto obeća, a onda u poslednji čas otkaže. Pritom bih ja plaćao račune, on je trebalo samo da mi uzme jer ja nemam račun u banci, a ja bih radio, lepio deklaracije i sam otplaćivao svoj mobilni, tako da nemojte da me hejtujete ako ne znate pozadinu – poručio je Aleksandar, što nije nimalo pomoglo popravljanju utiska o njemu.

– Ta osoba ti je otac, odseli se od kuće i plaćaj svoje račune pa ga vređaj, ovako ne može – poručuju mu na Tik Toku, uz komentar da je sam kriv za neželjenu popularnost koju je zadobio.

Činjenica je da mnogo mladih koristi Tik Tok i daju sve od sebe da steknu popularnost na ovoj mreži, pa se mnogi od njih ne libe ni da izmišljaju ne bi li privukli publiku. Aleksandrov komentar o svemu smo probali da dobijemo, ali nije odgovorio na naša pitanja, a šta vi kažete, da li je ovakva osveta ocu primerena i da li ima pravo što se brani?

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Kazna koja je NASMEJALA ceo region: Bosanca PAPRENO koštalo što se “našalio” sa policajcem

Terala me je na seks u kolima,na njivi,ulici…PRVI SRBIN KOJI JE TUŽIO ŽENU ZBOG SEKSUALNOG NASILJA