in

Terala me je na seks u kolima,na njivi,ulici…PRVI SRBIN KOJI JE TUŽIO ŽENU ZBOG SEKSUALNOG NASILJA

Vlasotinčanin S.N. prvi je muškarac u Srbiji koji je tužio rođenu ženu zato što ga je terala na seks!

Nesrećni čovek nije mogao da se odbrani od nasrtljive neenčane supruge, a kada je odbio da udovoljava njenim seksualnim zahtevima, ona mu je umalo odgrizla penis.

Zbog toga je na kraju tužio, ali je od bruke i sramote povukao tužbu i pobegao glavom bez obzira.

“Kada smo počeli da se zabavljamo, nisam mogao ni da sanjam šta će me snaći, iako sam znao da moja Stana nije anđeo, jer sam je i sam preoteo od jednog zemljaka iz Pirota.

Ona je bila lepa, zgodna, veoma seksipilna, došla je u Vlasotince iz Lebana po završetku Više ekonomske škole. Bio sam toliko zanesen njome da nisam ni razmišljao zašto je se onaj Piroćanac, inače uticajna ličnost u gradu tako lako odrekao. Živeli smo kao muž i žena u vanbračnoj zajednici, rešio sam da je ženim, ali džaba“, počinje S.N.

Pozvala drugare da mi skinu točkove sa auta

Njegove muke su počele već posle nekoliko meseci kada je shvatio da ne može da prati njen tempo.

“U početku sam bio na sedmom nebu, radili smo “one stvari“ non stop, što meni kao muškarcu nije smetalo, naprotiv. Ali onda su na videlo počele da izlaze njene seksualne fantazije. Terala me je na seks u kolima, na njivi, ulici… Kad god i gde god bi joj palo na pamet. Prvo mi je bilo malo naporno, a onda se pretvorilo u noćnu moru,. Jednom, dok smo imali seks u kolima, pozvala je svoje drugare da mi skinu sva četiri točka, ostao mi je auto samo na klocnama. Posle me je ucenjivala da će oni svima da ispričaju šta su videli ako odbijem da izvršavam njene naredbe. Tako sam jednom posle seksa u njivi morao da idem da joj berem svež paradajz“, priča S.N.

Tražila da se vide poslednji put

Vrhunac ljubavne drame bio je kada su Stana i S.N. odlučili da raskinu.

“Ona se spanđala sa nekim Leskovčaninom, a ja sam pronašao jednu divnu devojku, suštu suprotnost Stani. Međutim, ona je brzo izgustirala ovog  njenog i dođe opet kod mene i kaže mi kako me neće više maltretirati i da želi samo seks za rastanak. Čim sam se skinuo, a ona se zalete i ugrize me za muškost. Bilo je grozno, urlao sam od bolova i istovremeno joj psovao sve živo. A ona mi je mrtva ‘ladna rekla da su isto tako prošli i onaj Piroćanac i Leskovčanin s kjima je bila“, objašnjava S.N. za isti list.

Ova neverovatna priča dobila bi epilog na sudu da je S.N. imao više hrabrosti.

“Posle onog ugriza čvrsto sam rešio da je tužim. Napisao sam sve kako je bilo i presavio tabak. Međutim, od silne sramote povukao sam tužbu “, kaže S.N

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Celu Srbiju zgrozila je ALEKSANDROVA OSVETA OCU jer mu nije kupio telefon od 150.000 dinara: “Ti moraš da potrošiš te pare, ako nećeš da mi kupiš telefon, SLEDI OSVETA”

Žene dobijaju robota ljubavnika koji „može celu noć“, muškarci postaju suvišni