in

Vlasnik apartmana u Neumu sjekirom prijetio Sarajlijama koji su tražili smještaj

Bračni par iz Sarajeva s maloljetnom djecom je u Neumu verbalno napadnut uz prijetnju sjekirom od vlasnika jednog apartmana u ulici Primorska, dok su obilazili plažu i tražili smještaj za odmor u jedinom bh. gradu na moru.

Ova informacija potvrđena je za Klix.ba, a iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona su nam kazali da je Policijskoj upravi Neum slučaj prijavljen jučer u 16,20 sati, te da je policija odmah izašla na lice mjesta i da su poduzele potrebne radnje.

“Za verbalni napad i prijetnju sjekirom osobu B.M (87) iz Neuma je prijavila osoba inicijala I.C (45) iz Sarajeva”, kazali su nam iz MUP-a HNK.

Navode kako su poduzete službene radnje protiv prijavljene osobe te da slijedi podnošenje krivične prijave.

Nemilim scenama u Neumu koje su unijele strah i paniku je svjedočilo više od 50 osoba među kojima su bila i maloljetna djeca. 

Prema riječima očevidaca bračni par iz Sarajeva obilazio je plažu i tražio apartman, a kad je zastao kod kuće na broju 45 vlasnik je izašao govoreći kako je to njegova privatna plaža i njegovo more, a zatim se vratio u kuću pa izašao sa velikom sjekirom u ruci i nasrnuo na ženu, muža i dvoje maloljetne djece.

Očevidci tvrde da je vlasnik apartmana s prijetnjama nastavio i u prisustvu policije.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Žene dobijaju robota ljubavnika koji „može celu noć“, muškarci postaju suvišni

HIT ANKETA Pitali momke kako bi reagovali da im je komšija heteroseksualac “Ili bi’ se ja odselio ili bi se on odselio” (VIDEO)