in

“VARAO ME JE SA TRI MALOLETNICE, NAHVATALA SAM GA” Ljupka napravila haos, demolirala kola i NOKAUTIRALA generala: “Pobegao je kroz podrum”

Pevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je sinoć u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije Dragiše Simića, sa kojim je kako tvrdi bila u ljubavi 10 godina.

Ljupka Stević
Ljupka Stević

Ljupka je sama na Instagram postavila snimke razbijenih vozila i poručila kako prolazi nevernik koji koristi „cijalis“ (lek koji muškarci koriste tokom odnosa), sada je okrenula ploču. Ona čas tvrdi da Simketove automobile nije pipnula, čas da jeste jer je prevarena, a priznaje da ga je nokautirala prenosi “Kurir”.

– Nisam jela četiri dana. Kola su u ovom slučaju najmanje važna. Prolazim kroz ozbiljne ljubavne probleme. Ja ne znam šta žena drugo da uradi da spreči muškarca kad hoće da vara. Mene je zabolelo što sam ga navatala, a on me laže. Deset godina sam provela s njim i znam da me je varao s tri maloletnice. S njima ću tek da vodim privatni postupak. Ja njega nikad nisam prevarila. Eto, ja sam sposobna žena, domaćica i džabe. On mi nalazi samo mane, nikad mi nije dao kompliment koliko god da se sredim, ništa. Mnogi će da me pljuju zbog toga što sam uradila, ali ja nisam mogla da obuzdam emocije. Molim ljude da me ne osuđuju na osnovu snimaka, to je bila ljudska reakcija – priča Ljupka za pomenuti portal i dodaje:

https://pulsembed.eu/f6e36739-e163-42a3-b37f-c985ea427c78

– Pet godina se razvodi, ali ja sumnjam u to. Bilo mi je dovoljno što me voli i što imam njegovu pažnju. Želela sam i ja da imam porodicu, brak i da stvorim oazu mira s njim. Želela sam da mu rodim najlepšeg sina s plavim očima kao njegove. Ali došla sam do toga da čovek zove klinke, ugovara sastanke u vikendici gde ima bazen. Govorio je ljubim okce moje, i ja sam htela da banem tamo. Nisam izdržala, pa je nastao haos. Možete da zamislite kako sam se osećala kad sam videla da u novčaniku ispod ikone drži „cijalis“. Jedan je popio, a drugi lekić stoji. Bacila sam mu lek u lice i popila „bromazepam“ da zaspim.

Ona za “Kurir” kaže da je generala nokautirala kao i da je on pobegao kroz podrum.

– Napravila sam skandal, znate, ja sam robusna žena, ponašam se kao muškarac. Nije prošao nekažnjeno. Dobio je on onako udarac. Neka sve žene znaju, dobio je pesnicu posred brade. Nokautirala sam ga. Pobegao je kroz podrum. Ja sam protiv nasilja, ali kad se sve završi, možda kažem pravu istinu. Molim vas da me sad razumete. Nisam ništa slagala, samo sam prikrila neke delove.

https://pulsembed.eu/325793f8-f2af-4081-904e-eef4aea9dc8b

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Snimak muškarca koji skače na auto, šutira kapiju i urinira u Novom Sadu

MIGRANT SE SUKOBIO SA VLASNIKOM KAFIĆA PA LEŽEĆI NA PODU SIMULIRAO DA JE POVRIJEĐEN