in

“Izbacili su me iz aviona zbog neprimjerene odjeće” Je li njezin kombinezon bio primjeren?

Playboyeva zečica i majka jednoga djeteta ispričala je kako su je ponizili, osramotili i duboko povrijedili na letu iz Texasa za Oklahomu, kada ju je stjuardesa zamolila da izađe iz aviona zbog odjeće koju je nosila, a koja je navodno otkrivala previše kože. Za to vrijeme uz nju je sjedio njezin sedmogodišnji sin.

Instagram influencerica Eve J Marie toga je dana, 29. listopada, na sebi nosila dekoltirani kombinezon leopard uzorka, za koji je stjuardesa utvrdila da krši pravila zrakoplovnoga dress codea, koji zabranjuje “razvratnu” odjeću.

No, njoj nikako nije jasno što je to bilo neprimjereno na njoj, s obzirom na to da ona, kako kaže, uvijek izgleda provokativno. Eve, koja godišnje troši 90.000 dolara na putovanja s kompanijom Southwest Airlines, tvrdi da je stjuardesa nije samo diskriminirala, već i ljudski povrijedila, a sve zbog toga što privlači pažnju svojim grudima.

Dodala je da se stjuardese nisu mogle složiti oko toga što podrazumijevaju pravila odijevanja i sada zahtijeva da se zrakoplovna tvrtka javno ispriča. Majci i sinu na kraju je dozvoljeno da se vrate u avion, ali tek nakon što je Eve preko sebe prebacila džemper da se pokrije.

Također, zvijezda Instagrama otkrila je kako su joj zapovijedili da mora sjediti u prvome redu kako ostali putnici ne bi mogli vidjeti njezinu odjeću, prenosi Daily Mail.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

DOBOJ: NA PROSLAVI NEUSTAVNOG “DANA RS” PRISUTNI SKANDIRALI “PI K*C FEDERACIJO”

POGLEDAJTE OBRAČUN DJEVOJAKA U NARGILA BARU (VIDEO)