in

Bizarni slučaj koji je nasmijao Italiju: Tražio razvod jer mu žena ne čisti, ne pere niti kuha

To je slučaj koji izgleda kao da je došao negdje iz 1950-ih, a ne iz zemlje u kojoj postoji ravnopravnost spolova, prokomentirala je kasnije sutkinja Mara Mattioli

Kazao je na sudu je kako njegove patnje traju dvije godine. Osim što gladan živi u neredu i ne sjeća se svog posljednjeg pristojnog obroka, rekao je i kako ga je žena povremeno znala izbaciti i iz spavaće sobe.

Muškarac iz sela Sonnino u Italiji je svoju pet godina mlađu ženu najprije prijavio policiji uz obrazloženje ga zanemaruje i zlostavlja tako što mu ne čisti, ne pere i ne kuha dovoljno. Karabinjeri su to shvatili vrlo ozbiljno, i umjesto da prijavu odbace, odnosno deklariraju kao obiteljsku svađu, oni su cijeli slučaj proslijedili sudu, što je ‘zanemareni’ suprug jedva dočekao. 

Consultation of lawyers in doing business or judging cases accor
Foto: Dreamstime

I sve bi to možda ostalo u domeni dobrog vica da policija i sud pomno nisu proučavaju njegov slučaj mjesecima dok je ženi prijetilo između dvije i šest godina zatvora zbog obiteljskog zlostavljanja.

– To je slučaj koji izgleda kao da je došao negdje iz 1950-ih, a ne iz zemlje u kojoj postoji ravnopravnost spolova – prokomentirala je kasnije sutkinja Mara Mattioli, a prenio The Telegraph

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Pijan i kad to ne želi: Njegovo tijelo pretvara hranu u alkohol

Bizarna priča: Blizance odvojili pri rođenju, a vodili iste živote