in

Seksi baka (76) i mladi lav (23): U braku su i snimaju porniće

Škakljiv sadržaj objavljuju na stranici ‘OnlyFans’ koja obećava ‘potpuno eksplicitni/goli sadržaj’ uz pretplatu od 11 američkih dolara mjesečno, što ispada nešto manje od 70 kuna

Iako zvuči kao scenarij iz neke niskobudžetne sapunice, život Almede (76) i Garyja Hardwicka (23) je itekako stvaran. Upoznali su se 2015. godine na groblju dok je ona pokapala svojeg sina. Dva tjedna kasnije su se vjenčali, a danas zarađuju na prodaji erotskog sadržaja.

View this post on Instagram

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda)

Nedavno su napravili profil na internetskoj stranici ‘OnlyFans’ koju smiju posjećivati samo stariji od 18. Na njoj se skupljaju i seksualni radnici koji zadovoljavaju svoje mušterije online, a novac zarađuju od pretplate na sadržaj, prenosi The Sun

I ovaj par odlučio je popraviti kućni budžet pa prodaju škakljive prizore iz svojeg seksualnog života koji pojedince toliko uzbuđuju upravo zbog njihove razlike u godinama, i to su spremni platiti.

‘OnlyFans’ stranica obećava ‘potpuno eksplicitni/goli sadržaj’ uz pretplatu od 11 američkih dolara mjesečno, što ispada nešto manje od 70 kuna. 

Nju neki nazivaju pohotnom bakom, a njega mladim lavom. Ipak, ima i onih koji komentiraju kako bi ‘radije platili da to ne vide’.

‘Nisam tražila mladića, ali…’

Almeda je bila udovica sa četvero djece. Najstariji sin joj je umro u dobi od 45 godina. Nakon vjenčanja sa Garyjem, nastavili su živjeti u njezinoj kući u kojoj boravi i Almedin unuk koji je tri godine stariji od Garyja.

– Nisam tražila mladića, ali Gary je jednostavno naišao. Jednostavno sam odmah znala da je on taj – ispričala je.

Gary je pak oduvijek maštao o starijim ženama, a sve je počelo kada je imao osam godina – zaljubio se u svoju učiteljicu do ušiju.

Pogledajte kako joj pjeva:

https://www.instagram.com/reel/CDxOZmtjT7A/?utm_source=ig_embed

What do you think?

400 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Bizarna priča: Blizance odvojili pri rođenju, a vodili iste živote

Šaptačica penisima: Za 300 kn ocjenjuje veseljka i daje savjete