in

BIL GEJTS OBJAVIO CELOM SVETU – VAKCINISAO SAM SE: Osećam se odlično, hvala svima! (FOTO)

Nakon mnogo diskusija, zabrinutih komentara javnosti i teorija zavera, Bil Gejts je zvanično objavio da je primio prvu dozu vakcine protiv korona virusa.

Suvlasnik Majkrosofta je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako je zavrnuo rukav majice da bi primio vakcinu i nosi masku na licu dok se vidno osmehuje ispod.

Jedna pozitivna stvar u vezi sa tim što imam 65 godina je da mogu da primim vakcinu za kovid-19. Dobio sam prvu dozu ove nedelje i osećam se odlično. Hvala svim naučnicima, učesnicima u probnom periodu, regulatorima i zdravstvenim radnicima koji su u prvim redovima ove borbe i doveli nas do ovde tačke gde smo sada”, napisao je Bil Gejts u opisu fotografije.

Fondacija Bila i Melinde Gejts dala je na stotine miliona dolara za borbu protiv korona virusa, uključujući i na stvaranje vakcine i njenu distribuciju.

Gejts, koji je upozorio na mogućnost pandemije pre nekoliko godina, proveo je veći deo 2020. godine apelujući na sve da se pridržavaju mera kako bi se zaustavilo širenje virusa.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Priveden Aca Lukas: Poslije potjere ga uhvatila druga patrola

Rumunija: Medvjed ga jurio po skijalištu, ljudi na žičari vrištali