Zanimljivo

Bizarni seks zakoni: Saznajte u kojoj državi se morate seksati pred punicom prve bračne noći

ŠIROM svijeta postoje sasvim luda pravila i ograničenja što se seksa tiče. Za neke zaista ne možete vjerovati da su istiniti, dok za druge nije jasno kome su uopće i pali na pamet.

Tako u državi Bahrein postoji zakon koji određuje da ginekolog ne smije gledati direktno u ženske genitalije, već mora koristiti ogledalo da bi obavio pregled. Ako je riječ o ginekologinji, tada problema nema.

U Libanonu vas čeka smrtna kazna ako se seksate sa životinjama muškog spola, dok za životinje ženskog spola ograničenje ne postoji.

U Kolumbiji mladenkina majka mora biti prisutna u sobi prilikom prve bračne noći. Kolumbijci tako osiguravaju da se brak zaista konzumirao.

U Boliviji se ne smijete seksati s djevojkom i s njenom majkom. Ovaj zakon postoji da ne bi dolazilo do raspadanja obitelji zbog ljubomore.

Američki otok Guam ima zakon potpuno drugačiji od ovih prijašnjih. Naime tamo zabranjuju udaju djevicama tako da djevojke prije braka moraju misliti o tome da izgube svoju nevinost. Lako je pretpostaviti da su muškarci smišljali ovaj zakon.

Dok Guam naređuje seks, drugi ga zabranjuju. U Velikoj Britaniji je tako strogo zabranjen seks na parkiranom motoru. U Hong Kongu vam država dopušta da ubijete preljubnika i njegovu ljubavnicu, dok u Budimpešti morate imati ugašeno svijetlo dok se seksate. Valjda da ne trošite struju ili da vam sutra ne bude neugodno pred susjedima.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Related Articles

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima.