in

Baka (81) našla 45 godina mlađeg dečka – porodica hoće da je se ODREKNE!

Penzionerka Iris Džouns koja ima 81 godinu i njen dečko iz Egipta, Mohamed Ahmed Ibrahim (36), ovih dana pune naslovne strane britanske štampe jer je mlađi od nje 45 godina.
Penzionerka je izrazila nezadovoljstvo jer ne može da viđa svog novog dečka. Kako je objasnila na Fejsbuku, njihov uzbudljiv život u krevetu je prekinut jer je Mohamed u Egiptu.
Mohamed i Iris su se upoznali preko Fejsbuka prošle godine. Trenutno ne mogu da se viđaju zbog problema sa vizom i Mohamed je prinuđen da boravi u rodnoj zemlji.
– Niko mi nije prišao 35 godina. Osećala sam se ponovo kao devica – rekla je Iris.
Međutim, njena porodica misli da Mohamed želi samo novac i državljanstvo. Irisin sin Stiven kaže da ovaj odnos preti da razori porodicu.
– Kada nam je pominjala tog lika iz Egipta nismo znali šta da kažemo. Naročito kad je počela sa pričom da je zaljubljena. Moj brat i ja smo šokirani razlikom u godinama, i to je izazvalo dosta problema – rekao je Stiven za „Miror“.
Duhovita Iris imala je odgovor na negativnu reakciju njenih sinova.
– Ako hoće da me oženi zbog nasledstva imam jednu vest. Jako će se razočarati, jer živim samo od penzije. Ja sam iskrena žena i on zna moju materijalnu situaciju – rekla je Iris.
Njena porodica još uvek ne želi da priča sa njom sve dok se ne otarasi novog dečka.

Srbija Danas
Foto: Youtube printscreen/ This Morning

What do you think?

400 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Udala se za čoveka koji je 51 godinu stariji od nje – ovo je razlog (foto)

Bodibilder živi u zajednici sa LUTKOM već 3 godine, a sada ju je zvanično i OŽENIO (VIDEO)