in

Bivši dečko učiteljice koja je spavala s učenikom (15): Htjela je 6 puta na dan. Nisam to mogao podnijeti

Britanka Kandice Barber (35) odvela je učenika u polje. Prije toga mu je slala fotografije u toplesu. Na ročišta dolazi sa suprugom. Njezin bivši dečko kaže da je bila nezasitna i da su zato prekinuli

Nisam se mogao nositi s njezinim nagonom, plesala je oko šipke u garaži u oskudnoj odjeći, ponekad bi i prijateljice pozvala. Ona je vrlo živahna, to ju je i uvuklo u probleme, rekao je za Daily Mail bivši dečko Britanke Kandice Barber (35), koja je imala odnose sa svojim učenikom (15) krajem 2018. godine.

– Ponekad bi tražila i šest puta na dan. Nisam to mogao više podnijeti – dodao je.
Kandice je dječaku slala fotografije u toplesu. Nakon škole ga je autom odvela u polje gdje su imali odnose. U septembru prošle godine osudili su je za slanje eksplicitnih fotografija učeniku, ali nisu mogli dokazati ostale optužbe, uključujući seks s djetetom.

Sad joj opet sude, a presuda je 15. februara. Kandice na ročišta dolazi sa suprugom. Dječaka je, kako tvrde tužitelji, iskoristila dok je radila kao nadzornica u školi. Nakon što je spavala s njim, zaprijetila mu je da će reći da ju je silovao, ako nekome kaže za aferu.
Foto: Facebook

Mirror je objavio intervju s njezinim bivšim koji je bio u šoku kad je čuo za što je terete.
Upoznao ju je na web stranici Plenty of Fish i kaže da joj je otpočetka seksualni apetit bio izrazito velik.

– Voljela je to raditi vani, ponekad u autu, vrtu ili u šumi. Vozili bismo se negdje, a ona bi rekla: ‘Stani, osjećam se napaljeno’. Jednostavno mi je postalo previše. Svatko ima svoje osobne potrebe, a nju su takve stvari uzbuđivale, no na kraju se nisam mogao nositi s time, bilo mi je dosta – prisjetio se dana kad se ponekad osjećao kao stvar, kao njezina velika seksualna igračka.

– Kandice je prekrasna djevojka, sjajna majka i u biti vrlo poštuje zakon. Dok smo bili zajedno nikad nije dobila ni kaznu za parkiranje, a kamoli što drugo. Ali, što se tiče seksa, bila je nevjerojatno živahna i to ju je uvuklo u sve ove probleme koje sad ima – dodao je.
Osvrnuo se i na njezino strastveno plesanje oko šipke.

– Rekla mi je da pleše oko šipke kako bi ostala u formi, zbog lijepe linije, ali uvijek je bilo toga više. Nosila bi vruće hlače i seksi grudnjak, a na kraju bismo često vodili ljubav. Ponekad bi došle njezine prijateljice i priredile bi predstavu. Sve su to bile seksi djevojke i znao sam uživati u tome – rekao je.

S pohotnom učiteljicom je u vezi bio dvije godine, a kap koja je prelila čašu njegove tolerancije bio je pronalazak škakljivih fotografija na njezinom mobitelu.
Sama se fotografirala i snimala. Na snimkama je bila gola ili oskudno odjevena, a u jednom videu se zadovoljavala igračkom.

Foto: Facebook

– Prozvao sam je zbog toga i priznala mi je da ih je slala drugim muškarcima. Priznala je i da me varala s nekim koga je upoznala u teretani. Tad smo prekinuli. Bio sam stvarno ljut i povrijeđen. Naša se veza već mučila, ali kad je priznala ono u što se upuštala, znao sam da nećemo moći nastaviti dalje – nastavio je.

– Zapravo smo se rastali u prilično dobrim odnosima, ali odahnulo mi je što je sve gotovo. Kandice sam smatrao pomalo otkačenom što se tiče seksa i to me zapravo odvratilo od nje – napomenuo je, a prenosi Daily Mail.

Sve o odnosu s maloljetnim učenikom isplivalo je u javnost nakon što su se školom proširile glasine od dječakovoj vezi s učiteljicom, što je on u početku negirao. Kandice je, navodno, učeniku rekla da je trudna s njim, no da je otišla na pobačaj.

Također, sugerirala mu je da izbriše sve poruke koje mu je poslala. Učenik je bio zabrinut i preplašen, rekli su na suđenju, a kako je nastrana učiteljica uporno sve negirala, dječak i njegova obitelj bili su prisiljeni prolaziti kroz sudski proces.

What do you think?

369 Points
Upvote Downvote

Written by Zara Clauda

Ostavila mu samo prazan stan nakon prevare, supruga Kristijana Golubovića odlučila da okrene novi list?!

“Sahranili” penzionerku koja je preminula od koronavirusa, nakon 10 dana žena se pojavila kod kuće živa i zdrava