in

Hit priča iz Zaječara, žena se žalila na vampira zbog koga ne može da ima seks!

– Žena V. P. uletela je u PU Zaječar i uspaničenim glasom povikala: „Brzo, moram da razgovaram sa glavnim, ne mogu više da izdržim!“ Kada su videli u kakvom je stanju žena, policajci su se zabrinuli i pomislili da joj se desilo nešto strašno, da je možda silovana ili zlostavljana, pa su je odmah sproveli kod inspektora – kaže izvor i dodaje da je inspektor ostao zabezeknut kada je čuo njenu priču.

– Ako vi ne uhapsite vampira, ja ću da se ubijem! – počela je V. P. i kroz plač nastavila:
– Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vreme smo u vezi. Ma izem ti ja tu vezu! Moj muškarac dođe kod mene, sedimo, pričamo, večeramo… Onda počnemo da se malo milujemo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene „ono“, eto ti ga vampir! Lupa na prozor, kezi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i riče ko pobesneli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, posle toga nema seksa, ko bi se seksao.
Žena je ispričao da se ista stvar dešavala i kod nje kući, ali i u kući njenog partnera.
– Više od 15 puta smo videli vampira. Sve bude lepo dok ne krenemo u akciju. Došla sam da ga prijavim, da ga odmah uhapsite ili mu probijte kolac… Ne mogu više ovo da izdržim – ispričala je V. P., a njenu priču potvrdio je i njen muškarac.
Prema rečima izvora, policajci su shvatili da je ovaj par jako uplašen zbog čitave situacije i rešili su da ispitaju šta se zaista događa.
– Policajci su sastavili zapisnik i krenuli u potragu za vampirom. Desetak dana su radili na pronalaženju utvare i, naravno, odmah su znali da ih neko iz sela namerno sabotira tokom seksa, te da nije reč ni o kakvom vampiru – kaže izvor.
U razgovoru sa meštanima policajci su došli do informacije da je V. P. ranije bila u vezi sa komšijom D. D.
– Sa njim je obavljen razgovor i pretresena mu je kuća. Tamo su nađeni rekviziti za maskiranje – vampirski zubi, plašt i šminka. Pritisnut dokazima, D. D. je priznao da je namerno plašio bivšu – kaže izvor.
Uhapšeni „vampir“ je nakon razgovora sa policijom pušten i prošao je samo sa opomenom.

IZVOR: mediji, Republika

Foto:pixabay.com

What do you think?

361 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Stara legenda otkriva: Rađamo se 7 puta, evo šta svaki put dobijamo!

(VIDEO)NAJBOLESNIJE VENČANJE IKADA! Kada vidite za KOGA se udala ova žena, POZLIĆE VAM!