in

ON IMA 19, A ONA 72 GODINE: U srećnom su braku, a on kaže da je NEVEROVATNA U KREVETU!

Nakon samo dve nedelje Geri je zaprosio Almedu.
Geri Hardvik (19) je upoznao Almedu (72) u piceriji. Sada su muž i žena i otvoreno govore o svojoj vezi i seksu. Misle da njihova veza nije čudna iako je Geri mlađi od jednog Almedinog unuka.
U leto 2016. godine Almeda nije ni sanjala da će se zaljubiti u tinejdžera kada je otišla da jede u popularan američki lanac restorana. Nakon samo dve nedelje Geri je zaprosio Almedu.

Geri kaže da je upravio završio nesrećnu vezu sa ženom (77) i da se u Almedu, baku šestero unučadi, zaljubio na prvi pogled.Par živi u Tenesiju i kažu da su jako srećni.
– Ako nekoga voliš, godine su samo broj. Sada sam već dve godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim provesti ostatak života, čim sam ga pogledala u oči videla sam ljubav – kaže Almeda.
– Prvo što sam primetio kod Almede su njene predivne oči. Almeda ima predivan karakter, uvek je nasmejana, a hemija među nama je jaka. Imamo slične interese i hobije, a mlađe žene me nikada nisu privlačile. I kada sam imao 13, 14 godina, bile su mi privlačne starije žene. Rekao sam to svojoj baki koja me odgajala i malo se bojao njene reakcije, ali ona je to prihvatila – kaže Geri
– Prvi put smo vodili ljubav u noći našeg venčanja. To je bilo neverovatno iskustvo, Almeda je divna ljubavnica – kaže Geri.
Ipak neki ne prihvataju njihovu vezu, a među njima je i Almedin sin koji s majkom nije razgovarao otkako je srela Gerija.
Aron i Indiana Eliot, Almedini unuci takođe se teško nose s bakinim odabirom, ali kažu kako je bitno da ona bude srećna.
– Gerija sam samo jednom nazvao dedom i to kada sam bio pijan – kaže Aron, piše Mirror.

(Espreso.rs/24sata.hr)
Foto: Printscreen/Youtube

What do you think?

361 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Energetski vampiri postoje

Prodao bubreg da bi kupio Ajfon, pa ostao invalid