in

Otkrila da joj bivši dečko krišom živi na tavanu 12 godina posle raskida!

Kada je čula čudnu buku sa tavana i videla eksere kako izleću iz plafona, jedna Amerikanka je pomislila da joj se u kuću uvukla životinja.

Ali, njeni sinovi koji su otišli u izvidnicu nisu zatekli mačku ili psa, već čoveka pokrivenog starim jaknama i okruženog posudama punim fekalija. Žena po imenu Trejsi shvatila je da joj na tavanu već dve nedelje živi bivši dečko s kojim je raskinula pre 12 godina, osuđenik koji po izlasku iz zatvora nije imao gde da živi.

Kada su Trejsini sinovi i nećak otišli na tavan da provere šta pravi buku, zatekli su muškarca umotanog u staru odeću. Oko njega su stajale plastične posude pune ljudskog izmeta, koje su ukazivale na dužinu boravka u skrovištu.

Shvativši da je otkriven, muškarac je bez objašnjenja sišao sa tavana smejući se i pobegao u nepoznatom pravcu, a žena je slučaj prijavila policiji.

Trejsi je pre 12 godina imala jednogodišnju vezu sa uljezom, a prošle godine joj je pomogao da postavi vrata u kući. Od tada ga nije videla, ali je čula da je uhapšen zbog krađe, što je bio i razlog njihovog raskida pre 12 godina, prenosi TV mreža WCNC.

Kroz ventilaciju joj gledao u spavaću sobu
– Kroz ventilacioni otvor mogao je da gleda tačno u moju spavaću sobu. To me je prestravilo – rekla je Trejsi kojoj i dalje nije jasno kako je njen bivši dečko neprimećeno ušao u kuću.
Trejsi je promenila sve brave, ali se njena deca i dalje plaše da spavaju u svojim sobama.

www.blic.rs/

What do you think?

400 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Božanski penis i ostale bizarnosti: Ovi ljudi tvrde da su bogovi

Ubila dečka od batina – doživeo orgazam pre nje!