in

Oženjeni muškarac iskopao tunel do kuće svoje ljubavnice, uhvatio ga njen muž

Share Button

Oženjeni muškarac morao je mnogo toga da objasni supruzi kada ga je pored rupe uz kuću, za koju se ispostavilo da je tunel koji povezuje njihove domove, uhvatio muž ljubavnice.

Meksiko je poznat po mreži tajnih podzemnih tunela koje narkokarteli koriste za transport svojih ilegalne robe, ali izgleda da istu tehniku neki primenjuju i kad su u pitanju bračne afere, piše Oddity Central.

Zidar iz meksičke savezne države Baja Kalifornija, Antonio Alberto, imao je aferu s udatom ženom, a kako bi bio siguran da ga niko ne vidi kad posećuje ljubavnicu Pamelu, počeo je da radi na podzemnom tunelu koji se protezao sve od njegovog doma do ljubavnice. Međutim, prema izveštajima lokalnih medija, ono na šta nisu računali je da će se Pamelin muž Horhe jednoga dana vratiti ranije s posla.

Tog dana, dok su ljubavnici konzumirali svoju aferu, prevareni suprug došao je kući i ostao u šoku. Zidar je, navodno, pokušao da se sakrije od besnog Horhea pa je otpuzao u svoj „ljubavni tunel“. Ali, na njegovu nesreću, muž je počeo da ga traži po kući, pre nego što je otkrio ulaz u tunel.

tunel-

Muž se uvukao u tunel i završio u Albertovoj kući, gde ga je zidar preklinjao da ništa ne govori jer je njegova supruga u drugoj sobi i ne želi da sazna za njegovu aferu. To je Horhea još više razbesnelo i dvojac se potukao. Kada je šokirana žena uočila da se njen suprug tuče s nepoznatim muškarcem, pozvala je policiju i Alberto nije imao izbora nego da joj prizna svoju prevaru.

Fotografije „ljubavnog tunela“ procurile su na meksičkim društvenim mrežama i ubrzo su postale viralne. Priču su preneli nacionalni i međunarodni portali, a Alberta su mnogi upoređivali s kraljem droge El Čapom.

Index Magazin

Share Button

(

What do you think?

361 Points
Upvote Downvote

Written by Jasmin Knežević

PROGUTALA LITAR SPERME! Ovo su najbizarniji rekordi u SEKSU!

Udaje se za svoj jorgan: Pošto nema partnera, ova žena je donela bizarnu odluku (VIDEO)