in

Pobegao iz groba 17 sati nakon što ga je devojka zakopala!

Žosi Roberto Pereira (37) uspeo je da se oslobodi i otišao je u policijsku stanicu da prijavi zločin svoje poludele devojke, ali je policija pri proveri pronašla 14 godina star nalog za njegovo hapšenje. Odmah je uhapšen zbog sumnje za pokušaj ubistva.

Besna žena napala je svog dečka motkom i zakopala ga u dvorištu njihove kuće, misleći da je mrtav. Nakon 17 sati, muškarac je uspeo da pobegne i zatražio je pomoć, ali kada je prijavio incident policiji, uhapšen je zbog poternice za pokušaj ubistva.
Sada je u pritvoru gde čeka suđenje, a njegova devojka je u bekstvu.
Žosi Roberto Pereira (37) i Grasili Tomas (25) prošle nedelje su imali burnu svađu u svojoj kući u Marilaku, u Brazilu, kažu u policiji.
Kada je Pereira zaspao, Tomas je počela da ga tuče motkom, vezala ga čaršavom i sahranila u grobu dubokom jedan metar. Bio je šokiran kad se osvestio i saznao da je zakopan, ali mu lice nije bilo pokriveno zemljom, tako da je mogao da diše.
Pereira je uspeo da se oslobodi i otišao je u policijsku stanicu da prijavi zločin, ali je policija pri proveri pronašla 14 godina star nalog za njegovo hapšenje. Odmah je uhapšen zbog sumnje za pokušaj ubistva.
Kasnije je odveo policajce do mesta gde je bio zakopan i opisao incident.
– Znam za ranije slučajeve gde su ljudi pokušali da prijave zločin i uhapšeni zbog ranijeg naloga za hapšenje, ali nikad nisam video da je nekoga žena pre toga sahranila živog – rekao je policajac Žilberto Oliveira.

(Telegraf.rs / Izvor: DailyMail.co.uk)

(Visited 2.577 times, 1 visits today)

Comments comments

What do you think?

361 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Udala se za Ajfelov toranj, oženio jastuk, venčao se sa samim sobom: Ovo su NAJBIZARNIJI BRAKOVI na svetu

NEVIN PROVEO 44 GODINE U ZATVORU: Njegova borba ni sada ne prestaje, dobio sramnu odštetu!