in

Preko dana radi u mrtvačnici, a uveče se pretvara u vrelu striptizetu: Tajni život Eme H. (FOTO)

Neke stvari će uvek biti tabu, a to se naročito odnosi na kombinaciju smrti i seksa.

Međutim, Australijanka Ema Holms tvrdi da ove dve stvari mogu da idu zajedno – uostalom, ona to najbolje zna jer je godinama preko dana radila kao pogrebnik, a noću se posvećivala svojoj drugoj profesiji – striptizu.

Ema je svoj tajni život opisala u knjizi “One last dance: My life in mortuary scrubs and G-strings”.

“Moj posao je bio da preuzimam telo pokojnika od ožalošećene porodice. Takođe, često sam morala da prevozim i raspadnuta tela iz gradske mrtvačnice. Nagledala sam se svega i svačega – od preminulih gejmera čije sam telo preuzimala dok je video igra još bila na ekranu do žena koje su ubili njihovi partneri. Po ceo dan sam vodila računa o mrtvima i bila na usluzi njihovim familijama”, objašnjava Ema.

 

“Ali, kada se smena u mrtvačnici završi, i kada su svi leševi spakovani u zamrzivačima, moja glavna oružja su bili čipka i karmin. Postajala sam moj alter ego, devojka koja tokom noći radi u četvrti crvenih fenjera”, otkriva Ema i nastavlja:

“U tajnosti sam radila kao striptizeta. Čudne priče su me pritiskale sa svih strana: striptizete i leševi, skidanje i kovčezi… Pitala sam se da li ću ikada više spavati? Niko nije znao za moj tajni život”.

 

“Moji noćni prijatelji su bile razvedene majke, studentkinje, Brazilci, Amerikanci, fitnes modeli, plus sajz manekenke… I sve sa istim ciljem – da sakupe pare za plaćanje hrane, hipoteke ili studiranja”, navodi Holmsova.

A kada svane, Ema je skidala seksi krpice, srknula kafu i spremala se za novi radni dan u mrtvačnici.

 

Iako mnogima njena priča zvuči nestvarno, i kao scenario nekog filma, Ema tvrdi da joj je kombinovanje naizgled nespojivih stvari, seksa i smrti, pomoglo da sebi spasi život.

“Naučila sam da cenim i uživam u svakom trenutku, da zatvorim oči dok jedem omiljenu hranu, i uživam sekundu duže, da se ljubim malo duže… da sporije otvaram sendvič ili da pošaljem cvet svojoj baki”, zaključila je Ema Holms.

Izvor: Objektiv.rs, daily star

What do you think?

331 points
Upvote Downvote

Written by Jasmin Knežević

Ovaj čovek već godinama JEDE KAMENJE i tvrdi da ŽIVI OD TOGA, a šta vi kažete na reakciju njegove porodice? (VIDEO)

Pacijentkinja prdnula tokom operacije i zapalila se!