in

Razočarala se u muškarce, pa se udala za PSA!

Poznato je da je pas čovekov najbolji prijatelj, ali za jednu ženu je i puno više od toga.
Vilhelmina Morgan Kalahan (43) iz Severne Irske udala se za svog jorkširskog terijera Henrija pre osam godina, nakon što ga je usvojila godinu dana ranije. Negovo službeno ime je Henri Frederik Stenli Morgan.

Istražujući zanimljivosti o psima, otkrila je da su se neki vlasnici venčali sa svojim ljubimcima pa se i sama odlučila na taj korak.
– Otkako smo se venčali, prebrodila sam puno toga. Izgubila sam posao u mrtvačnici i sad se bavim balsamovanjem. Zatim mi je kuća poplavljena, a Henri je sve vreme bio uz mene. Od milja ga zovem Ri, što znači kralj na antičkom keltskom. On je moj kralj – kaže zaljubljena Wilhelmina.

S obzirom na to da je u Ujedinjenom Kraljevstvu zabranjeno sklapanje brakova između ljudi i životinja, njen brak je „duhovne prirode“, iako ga ona smatra ozbiljnim i čak poseduje poseban certifikat, piše britanski Miror.
Inače, Henri nije njen jedini ljubimac. Vilhelmina se brine o 11 pasa i tvrdi da svi zajedno žive složno i prijatno. Živahna Vilhelmina vodi Fejsbuk stranicu „Morrigan Morgan“, na kojoj objavljuje gomilu selfija sa svojim psima.
– Za razliku od drugih brakova koji se raspadaju, znam da će moj i Henryjev trajati do kraja života – zaključila je Vilhelmina.

Srbija Danas
Foto: Facebook printscreen/Morrigan Morgan
 
(Visited 3.283 times, 1 visits today)

Comments comments

What do you think?

400 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Nestorović ponovo šokira Srbiju, otkrio šta žele svetski moćnici!

Večera od 3 sastojka: Zapečena jaja sa povrćem