in

ŠAMPION: Ima četiri žene, sedam verenica i pet devojaka, nijedna nije znala za druge

On je istovremeno imao 16 različitih žena, koje su verovale da su one jedine. Ipak, preko Fejsbuka je otkrivena njegova prevara zbog koje je sad u zatvoru.
Sonko Tidžan ima četiri žene, sedam verenica i pet devojaka, i apsolutni je rekorder u Austriji u bigamiji.

On je najzad uhvaćen na aerodromu u Beču nakon što su dve žene shvatile da su oženjene za istog čoveka i prijavile ga policiji. Zavodnik je „kupio“ žene po celoj zemlji, koristeći ih da bi prespavao i stanovao kod njih kad god je u blizini, a pozajmljivao je i pare koje im nikada nije vratio.
Njegov razotkrivanje je došlo nakon što je upoznao Sonju Majar, koja je verovala da je to bila ljubav na prvi pogled kada je „oborio s nogu“ u baru. Tidžan (28) iz Gambije joj je rekao da oseća isto i nakon kratkotrajne romanse, i uprkos protivljenju njene porodice, venčali su se mesec dana kasnije.
Nakon godinu dana srećnog braka Sonja je zatrudnela. Jednog dana je na Fejsbuku naišla je na ženu sa istim prezimenom, i mužem koji izuzetno liči na njenog supruga. Naravno, počela je da „kopa“ po profilu žene i shvatila je da je imaju zajedničkog muža.
– Palo mi je na pamet da možda ima blizanca ili da me vara – rekala je Sonja.
Njih dve su uspostavile kontakt i prijavile ga policiji. To ih je dovelo do otkrića da je imao 16 različitih žena koje su verovale da su one jedine, a sa tri je bio i oženjen. Najmlađa supruga je imala 22, a najstarija 44 godine. U Africi takođe ima ženu sa kojom ima dece.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

(Visited 651 times, 1 visits today)
Pročitajte još:HIT U SVETU: Uz pomoć OVE pilule, prdež miriše na čokoladu, ljubičicu ili ružu!Evo kako da smirite živce za samo 60 sekundi!UZNEMIRUJUĆ SNIMAK: Piton progutao čitavu ženu, morali da ga raspore kako bi je izvukli (VIDEO, FOTO)PORNO GLUMICA VAM SAVETUJE: Sa ovih 6 trikova u KREVETU bićete PRAVA ZVEREvo koju hranu bi trebalo da jedete, shodno vašim godinamaHOROSKOP ZA 23. OKTOBAR Ovaj znak tera ljubav od sebeDama sa 7 doktorata, 5 sinova i 2 ćerke: Upoznajte suprugu katarskog emira!VICOTEKA: Fata pravi jaja za doručak, a onda Mujo, sav izbezumljen, upadne u kuhinju i počne urlati…SAMO U EMIRATIMA: Mercedes Benz SLR McLaren od belog zlata!DA LI STE NEKAD PROBALI KLEOPATRIN ZAHVAT? Ova POZA nije jednostavna, ali je obožavaju i muškarci i žene!
Comments comments

What do you think?

361 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Udala se za samu sebe.

MOGU DONETI NESREĆU Ako pronađete neki od ovih 10 predmeta, ne pomišljajte da ih uzmete!