in

Šokantna ispovijest: “Pijan sam oduzeo nevinost kćerki svoje djevojke, šta da radim?!”

Iako se kolumnistkinji britanskog “Sana” češće javljaju žene koje imaju ljubavnih i seksualnih problema, ovog puta njenu pomoć je zatražio muškarac koji je popio previše i završio u krevetu sa kćerkom svoje djevojke. Kao što možete zamisliti, sad je u velikom problemu.

“Draga Deidra, pijan sam spavao sa kćerkom moje partnerke, a kad sam se probudio sljedećeg jutra, ničeg se nisam sjećao. Isprva sam mislio da sam spavao sa svojom djevojkom, no vidio sam oko sebe odjeću koju nisam prepoznao te sam shvatio da nešto nije u redu.

Moja partnerka ima 37 godina, a ja 38. Zajedno smo četiri godine. Ona ima 18-godišnju kćerku, a kad sam shvatio da sam sa njom spavao, bilo mi je loše. Nisam mogao da verujem da sam se probudio u spavaćoj sobi njene kćerke.

Kad je ušla u sobu, ležao sam u krevetu. Nešto je govorila, no meni je zujalo u ušima, nisam mogao da se skoncentrišem. Osjećao sam se kao da gledam usporeni snimak.
Izašao sam iz kreveta, otišao u kupatilo i gledao svoj odraz u ogledalu. Bio je to čudan osjećaj, kao da to nije moj odraz.

Uzeo sam peškir, omotao se njime i vratio se u sobu. Osjećao sam se kao da ću da povratim. Ona se nasmijala i rekla mi da joj je to bio prvi seks te da je bilo fantastično, sto puta bolje nego što je zamišljala da će biti.

Molio sam je da se skloni, a ona me je zagrlila i tiho ponavljala da je samo zagrlim. Popustio sam, ne znam kako, no opet smo se poseksali.

Ležali smo u krevetu kad mi je rekla da me njena mama vara na svakom poslovnom putovanju. Nisam mogao da vjerujem, sve ovo mi je bilo nezamislivo.

Tog dana se moja partnerka vratila sa poslovnog puta i čim je ušla u kuću, kao da je osjetila da nešto nije u redu. I nije bilo.

Pitao sam je šta je, a ona je priznala da spava sa drugim muškarcima jer se nikad nismo vezali jedno za drugo niti bili u monogamnoj vezi. Rekao sam joj da sam spavao sa njenom kćerkom, na šta je poludila. Posvađala se sa njom, pokupila svoje stvari i otišla. Da li da nastavim da se viđam sa njenom kćerkom?
Deidre mu je odgovorila da to nije dobra ideja.

“Ako živiš u Engleskoj ili Velsu, tehnički seks sa kćerkom tvoje partnerke nije protivzakonit, osim ako si je formalno osvojio. Ti si očinska figura toj djevojci, koja je tvoja poćerka od njene 14 godine. Ako živite u Škotskoj, seks između vas je protivzakonit. Gdje je njen biološki otac? Ako nisu u kontaktu, ona zasigurno osjeća posljedice toga, ali to mora da riješi uz pomoć mame ili psihologa”, napisala je Deidre i savjetovala muškarca da podstakne djevojku da više izlazi i druži se, te da nađe dečka svojih godina.

What do you think?

342 points
Upvote Downvote

Written by Zara Clauda

Žohar joj ušao u uho dok je spavala: Devet dana ga nisu mogli izvaditi

Zar je dotle došlo, Kenane: Zbog 20 eura granični policajac ostao bez posla