in

Udaje se za drvo: „Seks je nikad bolji!“

Trideset jednogodišnja Ema Mekkejb pronašla je ljubav u zagrljaju Tima, što ne bi bilo ništa čudno da u pitanju nije – razgranata topola!
Ema je za australijski The Telegraph ispričala da se odrekla muške ljubavi za ceo život, i to u korist vatrene veze sa Timom, topolom koja je ukrala njeno srce.

Ema je istakla da obožava dodir kore drveta na goloj koži, kao i da je takav osećaj izuzetno uzbuđuje. Prema njenom svedočenju, seks sa Timom je bolji nego bilo koji drugi.

– Gledam drugo drveće, ali ih ne dodirujem. Ne bih prevarila Tima. Planiram da se udam za njega, ali to će biti mala ceremonija isključivo u krugu porodice – otkriva ova ekstremna ljubiteljka prirode.
U ovom trenutku, bili smo spremni da otpišemo čitavu priču kao izuzetno viralnu prevaru. Ipak, vest su preneli i Cosmopolitan, Fox News, australijski News.com, sve do nigerijskog Nigerian Bulletin-a.
Izgleda da se radi o legitimnom slučaju dendrofilije, seksualnog fetiša koji karakteriše polni nagon prema biljkama, bilo da se one personifikuju ili koriste kao falusna zamena.

Srbija Danas
Foto: Profimedia/ilustracija

What do you think?

361 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Ona je bila prva žena u istoriji koja je rodila osmorke: Ovako danas izgledaju

(VIDEO): NAJMOĆNIJE GRUDI NA SVETU! Pašće vam vilica kad vidite šta ova žena može sa POPRSJEM!