in

UHVAĆEN NA DELU: Pokušao da siluje džip

Velšanin Danijel Kuper je posle pijanke sa svojim društvom načinio „protivprirodni blud“ nad džipom.

Pošto mu to nije bilo dovoljno, simulirao je i seksualni odnos sa tezgom na kojoj se prodaje kebab. Kuper je kažnjen novčano i tromesečnom zabranom izlaska vikendima.

Napalio se na džip?! Velšanin Danijel Kuper (24) iz Holivela pokušao je da siluje džip lend rover, koji je bio parkiran ispred jednog restorana! Njegov poduhvat snimile su bezbednosne kamere, a Kuper je kažnjen tromesečnom zabranom izlazaka tokom vikenda i novčanom kaznom od 85 funti.

Kuper je bio u lokalnom baru gde se opijao sa svojim društvom. Nakon izlaska iz bara, Kuper je naišao na džip, skinuo je pantalone i donji veš i simulirao seksualni odnos. Nakon toga, simulaciju seksa odradio je i sa tezgom na kojoj se prodaje kebab. Na kraju, kao vrhunac svega, Kuper je urinirao na sred ulice.

Na suđenju je Kuper rekao da je te noći bio „mortus pijan“, ali je i priznao šta je uradio, izjavivši da se stidi svog dela. Ipak pokajanje mu nije pomoglo, a epilog bizarnog slučaja jeste novčana kazna i tromesečni zabranak izlaska u grad tokom vikenda.

Inače, nezaposleni otac troje dece je nakon protivprirodnog bluda nad džipom, na svom Fejsbukprofilu promenio ime u Danijel „Hotkok“ Kuper.

Izvor: Mirror.co.uk

What do you think?

361 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

„Komšinice, nadam se da koristite zaštitu da se ne bi rodio IDIOT KAO TI!“ Poruka komšije iz Srbije deli se društvenim mrežama, a ljudi su FRAPIRANI

Udala se za metalnu aktovku: „Upoznali se“ pre pet godina u prodavnici, pa „odlučili“ da se venčaju