in

UVRNUTO: Seksualno se zadovoljavao jeguljom – hirurzi mu je vadili operacijom

Pacijent, čiji je identitet ostao zaštićen, u svoj anus je ugurao jegulju kojom je želeo da se zadovoljava. Međutim, jegulju više nije mogao da izvadi…

Bizarna seksualna igra mogla je skupo da košta jednog Novozelanđanina, pošto se završila njegovim hitnim prebacivanjem u bolnicu ugradu Oklandu.
Pacijent, čiji je identitet ostao zaštićen, u svoj anus je ugurao jegulju kojom je želeo da se zadovoljava. Međutim, jegulju više nije mogao da izvadi.
Da nije reč o izmišljotini, za „Nju Zeland Herald“ je potvrdio portparol bolnice Met Rodžers, dok je novinar saznao još neke pojedinosti.
– Lekari i medicinske sestre su se mnogo puta sretali sa ljudima koji su u sebe gurali raznorazne neobične predmete, ali je ovo prvi slučaj da smo „upecali“ jegulju – piše ovaj list.
Pacijent je u međuvremenu otpušten iz bolnice, a list ne navodi sudbinu nesretne životinje. Da li je ostala živa, i ako jeste, da li su je makar zadržali na psihijatrijskom odeljenju zbog traume koju je pretrpela – nije poznato. Nadamo se da jesu.

Izvor: Hercegovina.info
 

(Visited 5.167 times, 1 visits today)

Comments comments

What do you think?

400 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

VIDEO:Vanzemaljac snimljen kako beži iz Bosne!

Žena zatrudnela sa lignjom