in

Žohar joj ušao u uho dok je spavala: Devet dana ga nisu mogli izvaditi

Dok je spavala, Katie Holley (29) s Floride je u uho ušao žohar. Otkrila ga je ujutro, kada je napipala njegove noge kako vire iz njenog uha. Njezin je muž pincetom je pokušao izvaditi bubu, ali je uspio izvući samo dva kraka. Katie je potom otišla na hitnu, jer je buba nastavljala ulaziti dublje u njezinu kožu.

Liječnici su uklonili bubu, ali je i devet dana kasnije Katie nastavila osjećati bol i gubila sluh u tom uhu, nakon čega je doktor odstranio još šest komadića dijelova tijela insekta. Potom joj je otorinolaringolog uklonio i glavu žohara, gornji torzo, preostale udove i antene.
– Rekao mi je da je najmanje jednom mjesečno iz ušiju pacijenata vadi bube, a da sam tog dana ja bila druga kojoj je to napravio – rekla je Katie.

Smatra se da žohari ulaze u ljudske uši u potrazi za hranom.

24sata
Foto: Facebook

– Osjećaj bube smještene u vrlo osjetljivom dijelu vašeg tijela nije ni malo ugodan – rekla je Katie.

Profesor Coby Schal s Državnog sveučilišta u Sjevernoj Karolini, koji proučava insekte rekao je za National Geographic da nije neuobičajeno da se u čovjekovom uhu nađe žohar.
– Oni traže hranu posvuda. Vosak koji proizvode naše uši može im lako biti privlačan – rekao je Schal.

24sata
Foto: Facebook

Neel Raithatha, doktor koji vodi The Hear Clinic, kliniku za probleme sluha u Oadbyu u Leicestershireu, prošlog je mjeseca iz uha svog pacijenta izvadio komad olovke koji je u uhu bio godinama.

24sata
Olovka je bila u potpunosti prekrivena ušnim voskom, a u uho je dospjela tako što je pacijentu, koji iz navike uho češe olovkom, komadić olovke otpao i zaglavio se.

What do you think?

342 points
Upvote Downvote

Written by Zara Clauda

Bolesno: Manekenka tvrdi da je tajkun tjerao psa na seks s njom

Šokantna ispovijest: “Pijan sam oduzeo nevinost kćerki svoje djevojke, šta da radim?!”