in

Pas tješio uličnog svirača kojem niko nije htio dati ni novčić

Prije nekoliko dana Vara Riko (Wara Ricoo) gledao je kroz prozor svog doma u Kolumbiji kad je primjetio uličnog izvođača  koji je pjevao  u nadi da će zauzvrat dobiti malo novca, ali nažalost nije imao sreće. Niko mu nije htio dati ni novčića.

Muškarac se s ceste  vratio praznih ruku, unatoč svojem trudu, ali onda je Riko vidio da taj čovjek zapravo ima nešto mnogo važnije od novca –psa koji je bio tu za njega i tješio ga zbog neuspjeha.

Pas je muškarca dočekao vidljivo sretan te je mahao repom i skakao od sreće kad ga je počeo maziti, a Rikoa je prizor toliko raznježio da je odlučio popričati s njim i pozvati ga u svoj dom.

– Za mene je to bio trenutak ljubavi i odanosti. Nisam ostao imun”, rekao je Riko za The Dodo i otkrio da je saznao da je muškarčevo ime Anderson, a da se pas zove Majte (Mayte).

Budući da je to bilo nešto što si Anderson nije mogao priuštiti, Riko je umjesto njega platio pregled kod veterinara za Majtea i za njegovog drugog psa Negritu.

– Na sreću su zdravi su – rekao je.

Osim toga, Riko je njegovu priču podijelio na društvenim mrežama i omogućio mu da snimi nekoliko pjesama u studiju. Zahvaljujući Rikou, Anderson sada ima na tisuće pratitelja na Instagramu i čini se kako je pred njim svijetla budućnost.

What do you think?

342 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Muž mora da bivšoj isplati 60.000 eura za kućanske poslove koje je radila

Kupio pet vjereničkih prstenova da djevojka sama izabere najljepši