in

HODAO JE S 35 DJEVOJAKA ISTOVREMENO, ALI NIJE BIO SEKS TO ŠTO GA JE ZANIMALO! Pazite vi što je ovom tipu palo na pamet

Policija je tijekom istrage otkrila čak i to da je izradio tablice u Excelu kako bi vodio računa kojoj je što rekao i za koliko je koju opelješio

Takashi Miyagawa, 39-godišnjak iz Japana, uhićen je nakon što je otkriveno da je hodao s čak 35 djevojaka istovremeno. Međutim, nije njega zanimao seks što bi mnogi pomislili na prvu, već je sve te nesretne žene iskorištavao kako bi ga za rođendan darivale!

Dobro ste pročitali, “majstor” je svakoj od svojih žrtava kazao drugačiji datum rođenja, pa ih je na kraju sve zajedno osiromašio za otprilike 100 tisuća jena (oko šest tisuća kuna). Neke su ga častile odjećom, neke drugim željenim poklonima, a neke samo gotovinom.

Mnoge je upoznao dok je prodavao sustave za tuširanje, a novac im je iz džepova znao izvlačiti i tako što ih je nagovarao da od njega kupe te proizvode.

Uglavnom je ciljao na usamljene djevojke, a svakoj je prodavao istu priču, da mu je u interesu čim prije se oženiti.

Policija je tijekom istrage otkrila čak i to da je izradio tablice u Excelu kako bi vodio računa kojoj je što rekao i za koliko je koju opelješio.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

What do you think?

382 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

NAGOVORIO JE TRI DJEVOJKE NA SEKS I POŽALIO: Srce je izdržalo, ali ga je zadesila jedna druga noćna mora koja goni svakog muškarca

PA KOLIKO MORAŠ BITI LUD? Na zabavi aktivirali čak 36 kilograma eksploziva, prestrašeni građani mislili da je potres