in

NAGOVORIO JE TRI DJEVOJKE NA SEKS I POŽALIO: Srce je izdržalo, ali ga je zadesila jedna druga noćna mora koja goni svakog muškarca

Muškarac se nalazi izvan životne opasnosti, ali je slučaj prijavljen policiji
Neimenovani pedesetogodišnji muškarac iz ruskog grada Voronježa dobro će upamiti za čitav život seks s tri žene istovremeno.

Dio njegova ponosa više nema, a razlog je to što se jedna od sudionica previše zaigrala i grubo ga ugrizla za penis, piše portal Yandex.

Glavni junak priče isprva uopće nije primjećivao da nešto nije u redu, a kada je narednih dana uvidio da je došlo do upale koja je povećala njegov spolni organ, još se dobro nasmijao i poželio da mu “veseljko” takav ostane do kraja života.

Na njegovu veliku žalost, odgađanje odlaska liječnicima dovelo je do teškog pogoršanja situacije, a da je vrag odnio šalu, shvatio je kada više nije mogao mokriti bez jaukanja i suza u očima.

Doktori su naposljetku dio penisa morali amputirati, te se još uvijek nalazi u bolnici pod njihovom kontrolom. Srećom, izvan je životne opasnosti, ali je slučaj prijavljen policiji.

What do you think?

281 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

HVALA LIJEPA, MA NEMA TIH NOVACA: Pogledajte kakvu on zvijer hrani kao da je neki umiljati psić

HODAO JE S 35 DJEVOJAKA ISTOVREMENO, ALI NIJE BIO SEKS TO ŠTO GA JE ZANIMALO! Pazite vi što je ovom tipu palo na pamet