in

VIDEO NEZAPAMĆENOG SKANDALA DOSPIO U JAVNOST: Pohotni politički moćnik usred sastanka milovao guzu mlađahne asistentice!

Političar u poznim godinama (75) za sada se još nije očitovao o incidentu
Svi znamo da se politički moćnici vole igrati ovozemaljskih bogova, da si dopuštaju sve i sva, ali dugogodišnji član vladajuće azerbajdžanske stranke otplovio je u dosad neviđene vode drskosti.

Javnost zgrožena

Hüseynbala Mirələmovun bez pardona je usred videosastanka milovao guzu mlađahne asistentice svoje supruge, a snimka je u trenutku oka preplavila društvene mreže i izazvala zgražanje javnosti.

Političar u poznim godinama (75) za sada se još nije očitovao o incidentu, ali je djelatnik njegova kabineta Mayil Karimov poručio novinarima da je uvjeren kako je snimka čista laž i montaža.

Bio član Nacionalne skupštine

Huseynbala Mirələmovun se vladajućoj stranci Novog Azerbajdžana pridružio još davne 1992. godine, a od 2008. obnaša i dužnost predsjednika stranke za okrug Khatai. U više navrata je bio izabran u Nacionalnu skupštinu, a na posljednjem je kongresu uvršten u Vijeće veterana.

Vladajuća stranka najavila je da će o skandalu raspravljati već na sljedećem sastanku, te se vjeruje da će pohotni Miralamov ipak biti smijenjen sa svojih dužnosti.

What do you think?

281 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

OTRESLA GA JE KAO STOLNJAK POSLIJE RUČKA: U trenutku oka mu je prisjelo dobacivanje, nasmijat će vas kako je dao petama vjetra

PREŠLE SU SVE IGRICE, A I VAS ĆE KAO PLITAK POTOK AKO IH IZAZOVETE: One su seksi gejmerice i obožavaju držati kontrole polugole