in

JESTE LI ZA IZAZOV? Video ove djevojke skupio je preko 30 milijuna pregleda, a u to što izvodi gledat ćete kao hipnotizirani

Veselit će nas ako vas snimka potakne da je pokušate nadmašiti. Naime, ovaj izazov može poslužiti i kao odlična tjelovježba
TikTok prepun je mladih i darovitih ljudi, a posljednjih se mjeseci mnogi među njima zabavljaju tako što izmišljaju plesnu koreografiju uz hit grupe Chuckyja Santosa.

Traje taj trend već nekoliko mjeseci, no ukupnu pobjednicu smo dobili tek prije nekoliko dana.

Ona je Grace Smith i ima samo 18 godina, no toliko je nevjerojatno dobra pri kontroli vlastita tijela da je njezin video do sada skupio više od čudesnih 30 milijuna pregleda.

Vrlo brzo ćete i sami shvatiti zašto, riječ o kretnjama koje hipnotiziraju, odnosno o koreografiji koju ćete htjeti pogledati više puta.
Slutimo da nije u pitanju samo prirodni talent, da je Grace pohađala plesne škole, a veselit će nas i ako vas snimka potakne da je pokušate nadmašiti.

U moru raznoraznih izazova na TikToku, ovaj je u zadnje vrijeme jedan od boljih jer može poslužiti i kao odlična tjelovježba.

https://vm.tiktok.com/ZMeCDvu9y/

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

What do you think?

369 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

PLJAČKAŠE LJEKARNE U DUBRAVI DOČEKALO NESVAKIDAŠNJE UPOZORENJE: Dragi lopovi, nije teška računica, ne budite glupi

ČITA LI KNJIGE? MA DRŽAO JE IH NEKOLIKO PUTA U RUCI Kada ga profesori dohvate, proklet će i dan i sat kada je stao ispred kamere