in

Automobilom divljao na glavnom gradskom trgu, uslijedio je nokaut koji je postao hit dana!

Na dan parlamentarnih izbora na trgu Skanderbeg u središtu Tirane uhićen je muškarac koji se automobilom zabio u nekoliko drugih automobila te uletio i na sam trg koji je pješačka zona, piše Tirana Times. Neposredno pored mjesta na kojem se incident dogodio veliki broj ljudi stajao je u redovima za cijepljenje na punktovima. 

Muškarac u automobilu je zaustavljen tek kada je prolaznik, 22-godišnji Klodian Elqeni doslovno skočio kroz prozor Citroena C4 i nogom pogodio vozača. Video njegovo uletavanja u automobil postao je viralan na društvenim mrežama, a premijer Edi Rama pozvao ga je na sastanak i objavio fotografiju njihovog susreta na svojim društvenim mrežama.

Albanska policija kaže kako vjeruje da je 32-godišnji osumnjičenik vozio pod utjecajem droge. Kod uhićenog mladića pronađena je veća količina marihuane. Što ga je motiviralo na ovakav potez pokazat će istraga. Policija je također objavila kako u incidentu nije nitko ozlijeđen. 

Prema nekim informacijama albanskih medija muškarac je rekao da ‘je bio toliko pijan i nadrogiran da je mislio da je nautocesti’.

What do you think?

236 Points
Upvote Downvote

Written by admin

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

U Rimu postavljen automat za pice

U čarapama krio 70.000 eura